Γιατρός του ΙΚΑ Κοζάνης συνελήφθη και κρατείται, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος μιας 17χρονης ασθενούς του. - OlaDeka

Γιατρός του ΙΚΑ Κοζάνης συνελήφθη και κρατείται, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος μιας 17χρονης ασθενούς του.

Γιατρός του ΙΚΑ Κοζάνης συνελήφθη και κρατείται, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος μιας 17χρονης ασθενούς του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, πήγε την περασμένη Πέμπτη στο ιατρείο του συγκεκριμένου γιατρού, στην Κοζάνη, προκειμένου να πάρει κάποιες σφραγίδες θεώρησης κάποιων ιατρικών εξετάσεων που είχαν προηγηθεί. Οπως είπε η ίδια, ο γιατρός ζήτησε να την εξετάσει και άρχισε να τη θωπεύει στο σώμα.

Η 17χρονη αντέδρασε, βγήκε τρέχοντας από το ιατρείο και κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κοζάνης συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος από την πλευρά του αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει πως ουδέποτε προέβη σε ασελγείς πράξεις εναντίον της ασθενούς του. Επικαλείται, μάλιστα, τη μαρτυρία νοσηλεύτριας, η οποία ήταν παρούσα την ώρα της εξέτασης. Η τελευταία κλήθηκε και κατέθεσε στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Ο γιατρός γενικής ιατρικής, ο οποίος όπως έγινε γνωστό είναι μεσήλικας και οικογενειάρχης, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, όπου θα οδηγηθεί αύριο, Τρίτη, προκειμένου να απολογηθεί. Μέχρι τότε κρατείται στα κρατητήρια της Ασφάλειας Κοζάνης. Η Αστυνομική Διεύθυνση χειρίζεται την υπόθεση με προσοχή, ενώ δεν προέβη σε καμία σχετική ανακοίνωση για τη σύλληψη του γιατρού.

aggelioforos.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria