Μια φωτογραφία-μια μεγάλη αλήθεια στο twitter: “Οι Έλληνες είχαν αρχ@@@@” – Κάτι που δεν έχουν οι πολιτικοί μας!

Αρχική » Διάφορα » Μια φωτογραφία-μια μεγάλη αλήθεια στο twitter: “Οι Έλληνες είχαν αρχ@@@@” – Κάτι που δεν έχουν οι πολιτικοί μας!

Μια φωτογραφία-μια μεγάλη αλήθεια στο twitter: "Οι Έλληνες είχαν αρχ@@@@" - Κάτι που δεν έχουν οι πολιτικοί μας!

Μια φωτογραφία που “κυκλοφορεί” στο twiiter από τη στιγμή που ο Γιώργος Σαμαράς σκόραρε από το σημείο του πέναλτι και χάρισε τη νίκη και την πρόκριση στην Εθνική, κάποιος είχε την ιδέα να αποκαλύψει το… συστατικό της επιτυχίας της Ελλάδας.

Πήρε λοιπόν μια φωτογραφία της Εθνικής από παλιότερο αγώνα και έγραψε στα ισπανικά: “Πως προκρίθηκε η Ελλάδα; 1% ποδόσφαιρο, 99% αρχ@@@@ (cojones)”.

Θα μπορούσαμε να αλλάξουμε πρωταγωνιστές και αντικείμενο και να προσαρμόσουμε πρόσωπα και καταστάσεις στην εσωτερική πολιτική και οικονομική κατάσταση. Για να δούμε ότι αυτό που λείπει τελικά από τις ελληνικές κυβερνήσεις όταν μιλάνε με ξένους είναι τα “cojones”, Ξεκινώντας από το 2010, όταν η Ελλάδα είχε όλους τους άσσους στα χέρια της για να διαπραγματευθεί ένα “κούρεμα” του χρέους κατά 50% μέχρι σήμερα.

Οταν η κυβέρνηση της Αργεντινής απειλεί με πτώχευση τους ξένους πιστωτές για μόλις 1,5 δισ. δολ. (σιγά μην και δεν έχει η Αργεντινή 1,5 δισ. δολ.), μια οικονομία που βρίσκεται μέσα στους G20, όχι γιατί δεν έχει, αλλά γιατί θεωρεί ότι πρόκειται για πειρατικά κέρδη που έβγαλαν τα κερδοσκοπικά funds σε μια “μαύρη” εποχή για την χώρα,οι εγχώριοι κατουριούνται πάνω τους αν κάνει κάποια “περίεργη” δήλωση ο Σόιμπλε.

Οταν η Πορτογαλία αρνείται την τελευταία δοση του δανείου της τρόικα γιατί “Δεν πάει άλλο”, στην Ελλάδα,το σημαντικότερο “γεωστρατηγικό “οικόπεδο” του πλανήτη αυτή την στιγμή, λόγω της κρίσιμης κατάστασης ασφάλειας στην οποία έχει περιέλθει μια περιοχή που ξεκινά από την Ουκρανία, περνά στην Βόρειο Αφρική και από εκεί φτάνει στην Κόλπο, οι πολιτικοί της τρέμουν και τον ίσκιο τους και αδυνατούν να αξιοποιήσουν έστω και το 1% αυτής της γεωστρατηγικής υπεραξίας…

Και βέβαια, οι πολίτες έχουν πάντα τους πολιτικούς που τους αξίζουν…
 defencenet

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια