ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ: ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΗΚΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ,ΤΑ SPRIDER, ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΒΑΠΟΡΙΑ - OlaDeka

ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ: ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΗΚΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ,ΤΑ SPRIDER, ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΒΑΠΟΡΙΑ

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά δυστυχώς, ακόμη και μέχρι σήμερα, γίνεται προσπάθεια να σπιλωθεί το όνομά μου. Κατασυκοφαντήθηκα εγώ και οι οικογένειά μου με τη διασπορά φημών αλλά ακόμη και με φέιγ βολάν που «ρίχτηκαν» σε κεντρικά σημεία της πόλης. Προεκλογικά επέλεξα να μην ασχοληθώ με τις φήμες αυτές και τη γενικότερη παραπολιτική, πιστεύοντας ότι, ως εν ενεργεία δήμαρχος είχα την υποχρέωση
 – το καθήκον – να παραθέσω το έργο που

συντελέσθηκε κατά τη θητεία μου και τα όσα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν μέσα στην επόμενη πενταετία.

Σήμερα όμως οφείλω, να απαντήσω συγκεκριμένα, σε αυτά που είχαν στόχο την προσωπικότητα και την υπόληψη μου.
Πρώτον, σχετικά με το «πόθεν έσχες» που υποτίθεται ότι αποκρύπτω. Τα περιουσιακά μου στοιχεία βρίσκονται καταγεγραμμένα στην δήλωση περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) την οποία υποβάλλω ανελλιπώς κάθε χρόνο, εδώ και περίπου 20 χρόνια, στις αρμόδιες υπηρεσίες (Αντιεισαγγελία Αρείου Πάγου). Ο τελευταίος έλεγχος μάλιστα, έγινε τον Οκτώβριο του 2013 από την υπηρεσία Εσωτερικών Ελέγχων του Υπ. Οικονομικών, κατά τον έλεγχο αυτόν δεν καταγράφηκε, όπως ακριβώς δεν καταγράφηκε ποτέ και στο παρελθόν, κάτι το μεμπτό.     
Δεύτερον, σχετικά με την φήμη ότι μέλη της οικογένειας μου αγόρασαν συγκεκριμένο ακίνητο (πρώην κατάστημα Κωτσόβολος). Το ακίνητο αυτό δεν αποτελεί περιουσιακό στοιχείο κανενός μέλους της οικογένειάς μου, ούτε έχει γίνει η παραμικρή ενέργεια, ούτε καν σκέψη αγοράς του. Το κτίριο αυτό εκμισθώνεται από εταιρεία Γουνοποιίας στην οποία συμμετέχουν τα παιδιά μου, όπως ακριβώς εκμισθώνονται αμέτρητα καταστήματα σε εταιρείες γουνοποιίας και σε γουνοποιούς της Καστοριάς. 
Αποκυήματα νοσηρής φαντασίας είναι επίσης, και οι φήμες περί αγοράς οποιονδήποτε άλλων ακινήτων και οικοπέδων (Sprider, πρώην πρατήριο υγρών καυσίμων κ.λπ.)    
Επιθυμία μου, με τη δήλωση αυτή και την παράθεση της αλήθειας, δεν είναι απλώς να «ακυρώσω» τις συκοφαντίες που «διοχετεύτηκαν» στην κοινωνία της Καστοριάς για να προσβάλουν το πρόσωπό μου και την οικογένειά μου. Επιθυμία και στόχος μου είναι να συμβάλλω ώστε να μην επαναληφθούν ποτέ τέτοια φαινόμενα στην Καστοριά και στο δήμο μας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ποτέ, σε θιασώτες του χειρότερου πολιτικού παρελθόντος να γυρίσουν την κοινωνία μας σε εποχές που η σπίλωση προσώπων και υπολήψεων αποτελούσε σύνηθες προεκλογική και μετεκλογική τακτική. 
Η σημερινή δημοτική αρχή κατά τη θητεία της αλλά και προεκλογικά  αγωνίστηκε ώστε η – αναγκαία για τη δημοκρατία – αντιπαράθεση εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου να γίνεται με όρους πολιτικού πολιτισμού, προγράμματος, έργων και σχεδιασμού για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας. 
Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε και ως αντιπολίτευση, και σε αυτή την κατεύθυνση ευελπιστώ ότι θα κινηθεί και η νέα δημοτική αρχή, ώστε όλοι μαζί να απομονώσουμε οριστικά όλα όσα διχάζουν, προσβάλλουν και γυρνούν πίσω την κοινωνία μας.  
Ευχαριστώ για άλλη μία φορά όλους τους συνεργάτες μου, όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας και όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους. 
  
      Δήμαρχος Καστοριάς

Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης
                                                                 Καστοριά 02/06/2014
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria