Η Saga Furs συγκράτησε τις τιμές σε μια θετική δημοπρασία για τα δεδομένα της αγοράς - OlaDeka

Η Saga Furs συγκράτησε τις τιμές σε μια θετική δημοπρασία για τα δεδομένα της αγοράς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοινή δημοπρασία Ιουνίου της Saga Furs με την American Legend και την Fur Harvesters. Περισσότεροι από 600 αγοραστές από όλες τις αγορές παρευρέθηκαν επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ενεργητικότητα: Hong Kong/Κίνα, Ρωσία, Ελλάδα,

Τουρκία, Ιταλία και Κορέα.

Η δημοπράτηση των μινκ ξεκίνησε με αυξημένες τιμές κάτω από διάσπαρτο ανταγωνισμό μεταξύ όλων των αγορών, η θετική έναρξη της δημοπράτησης των μινκ βελτίωσε την αυτοπεποίθηση της αγοράς μετά από μια μεγάλη μείωση που υπέστησαν οι τιμές τους κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.
Αναλυτικότερα:
Τα αρσενικά White και Sapphire αυξήθηκαν κατά 5-10% σε σύγκριση με τα πρόσφατα διεθνή επίπεδα τιμών.
Τα αρσενικά Black πουλήθηκαν σε σταθερές τιμές, τα αρσενικά Mahogany αυξήθηκαν κατά 10% και οι ποιότητες velvet κατά 15-20%.
Τα καλής ποιότητας Black Cross πουλήθηκαν κάτω από έντονο ανταγωνισμό και σε τιμές κυμαινόμενες στα επίπεδα της δημοπρασίας Μαρτίου, οι πιο εμπορικές ποιότητες ήταν κατά 15% φθηνότερες.
Τα Brown και Glow θηλυκά αυξήθηκαν κατά 10% ενώ τα Brown και Glow αρσενικά αυξήθηκαν κατά 10-20 % σε σύγκριση με τα πρόσφατα διεθνή επίπεδα τιμών.
Οι αλεπούδες, αναλόγως τον τύπο παρουσίασαν ορισμένες διακυμάνσεις στις τιμές. Σε ποσοστά 100% και σε σταθερές τιμές με εκείνες της δημοπρασίας του Μαρτίου, πωλήθηκαν οι Blue Shadow fox και οι Frost fox. Ενώ οι Blue fox πωλήθηκαν σε ποσοστό 90% με πτώση τιμής 20-25%.
Συνολικά, πουλήθηκαν όλες οι προσφερόμενες ποσότητες γουνοδερμάτων, με ορισμένες μόνο εξαιρέσεις, γεγονός που δείχνει πως υπάρχει μια δυναμική στην αγορά ακόμη και στις σημερινές, δύσκολες για τον κλάδο, συνθήκες.

Η επόμενη δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 22 Σεπτεμβρίου 2014 με την επιθεώριση να ξεκινά από τις 14 Σεπτεμβρίου.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria