KAΣΤΟΡΙΑ:Κύπριοι αεροπόροι με τα αεροπλάνα τους στην Καστοριά (Φώτο) - OlaDeka

KAΣΤΟΡΙΑ:Κύπριοι αεροπόροι με τα αεροπλάνα τους στην Καστοριά (Φώτο)

” Αεροπορικές και μή συνευρέσεις…..”
Είμαστε και πάλι εδώ για μία ακόμη φορά, ενημερώνοντας τους φίλους, συνεργάτες και μέλη της αερολέσχης μας για τα τελευταία δρώμενα.


Ας ξεκινήσουμε περιγράφοντας το πιο σημαντικό το οποίο έλαβε χώρα πρόσφατα και συγκεκριμένα στίς 3 Ιουνίου στον ακόμη κρατικό αερολιμένα Καστοριάς ”Αριστοτέλη”.
Είχαμε ώς αερολέσχη την χαρά και την τιμή να δεχθούμε την επίσκεψη από την Κύπρο δύο αεροσκαφών γενικής αεροπορίας μετά των πληρωμάτων τους.

Οι Ελληνοκύπριοι συνάδελφοι, επέλεξαν την Καστοριά ως σταθμό ανεφοδιασμού και διανυκτέρευσης μεταξύ αρκετών προορισμών κατά την διάρκεια του πολυήμερου ταξιδιού τους. Δύο από τους δικούς μας ανθρώπους (Μανώλης Σινόπουλος και Κων/νος Γκολομπίας ),τους ανθρώπους του ‘Αέροπου’, ήταν εκεί και τους υποδέχθηκαν, φροντίζοντας για τις όποιες λεπτομέρειες ήταν αναγκαίες και βοηθώντας τον Σωκράτη Καραμιχάλη και τα μέλη της ομάδας του κατά την διάρκεια της παραμονής τους.

Η όλη επίσκεψη και παραμονή των συναδέλφων κύλησε ομαλά και ευχάριστα, τόσο πού αποφάσισαν να παρατείνουν την διαμονή τους και για δεύτερο βράδυ στην Καστοριά. Βέβαια ο Σωκράτης, χρησιμοποίησε ως δικαιολογία τις καιρικές συνθήκες και την χαμηλή νέφωση που ο νεφελεγηρέτης Δίας λυτρωτικά δημιούργησε ίσως για αυτούς αλλά παρόλα αυτά η βαθύτερη αιτία ήταν να απολαύσουν τις ομορφιές της περιοχής!

Το αποτέλεσμα για την τοπική κοινωνία και τους επαγγελματίες τουλάχιστον όσοι ενεπλάκησαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο ( ξενοδόχοι, εστιάτορες, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, καταστήματα, κ.λ.π ) υπήρξε θετικό. Άλλωστε οι Ελληνοκύπριοι συνάδελφοι θα αποτελέσουν τους καλύτερους ‘πρεσβευτές’ της Καστοριάς.

Περισσότερο θετικό υπήρξε για μάς σαν αερολέσχη η επίσκεψη αυτή θέτοντας τις βάσεις για περαιτέρω επισκέψεις από την Μεγαλόνησο και με προοπτικές συνεργασιών σε μία σειρά αεροπορικών θεμάτων. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα μελετηθεί και θα αναλυθεί στίς μεταξύ μας προσεχείς συναντήσεις. Τις συναντήσεις του ‘κύκλου’ όπως το ονομάζω εγώ και είναι για τους λίγους μα εκλεκτούς μυημένους στα αεροπορικά.

Αφήνω τελευταίο το γεγονός ότι έδωσαν και την ευκαιρία στα δύο προαναφερθέντα μέλη μας να πετάξουν και να αποτυπώσουν με τους φωτογραφικούς τους φακούς μερικές από τις απαράμιλλες ομορφιές της περιοχής.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την όλη δραστηριότητα.
Τελειώνοντας να ευχαριστήσω τον Σωκράτη και τους σύν αυτώ για την επισκεψή τους και τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε.

Απαραίτητα επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό του ‘Αριστοτέλης’ για τις ακάματες ενέργειες και προσπάθειες να εξυπηρετήσουν τα πληρώματα σε ότι χρειάστηκαν καθόλη την διάρκεια της παρουσίας τους και ιδιαίτερα την αερολιμενάρχη του ‘Αριστοτέλη’ κα Όλγα Γούση για την διαρκή και εξυπηρετική εποπτεία και συντονισμό της.
Όλοι τους παρείχαν υψηλού επαγγελματικού επιπέδου υπηρεσίες κάτι που αποτυπώθηκε σε σχόλια των Ελληνοκυπρίων συναδέλφων προς τα μέλη μας φεύγοντας από το ‘Αριστοτέλης’.

Εκ της διοικήσεως,
Δημήτριος Αγιασοφίτης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria