Πλαστή η δήθεν "συνομιλία-σκάνδαλο" Ρ.Τ.Ερντογάν με τον γιο του - Οι Τούρκοι δείχνουν τις ΗΠΑ ως αυτουργούς - OlaDeka

Πλαστή η δήθεν “συνομιλία-σκάνδαλο” Ρ.Τ.Ερντογάν με τον γιο του – Οι Τούρκοι δείχνουν τις ΗΠΑ ως αυτουργούς

Πλαστή η δήθεν "συνομιλία-σκάνδαλο" Ρ.Τ.Ερντογάν με τον γιο του - Οι Τούρκοι δείχνουν τις ΗΠΑ ως αυτουργούς

Τελικά φαίνεται ότι ήταν συνωμοσία που υλοποιήθηκε με την χρήση εξαιρετικά προηγμένων τεχνικών μοντάζ φωνής η περίφημη “συνομιλία” του Τούρκο Πρωθυπουργού Ερντογάν, με το γιο του, Μπιλάλ στην οποί υποτίθεται ότι ο Ερντογάν συμβούλευε τον γιό του να “κρύψει τα λεφτά από τις μίζες που έχει πάρει”.

Η συνομιλία είχε βγει στον αέρα πριν από τις δημοτικές εκλογές στην Τουρκία, χωρίς να επηρεάσει, πάντως το αποτέλεσμά τους, αφού ο Ρ.Τ.Ερντογάν θριάμβευσε.

Πρόκειται για τεχνολογικό επίτευγμα συρραφής, συλλαβή με συλλαβή, από άσχετες καταγραφές συνομιλιών των ίδιων προσώπων αποφάνθηκε μετά από έρευνα έξι μηνών το “Ίδρυμα Επιστημονικών και Τεχνολογικών Ερευνών Τουρκίας” (TUBITAK) σε έκθεσή του που έστειλε στον Εισαγγελέα.

Και μάλιστα το αποτέλεσμα επιτεύχθηκε αναφέρεται στην έκθεση με την χρησιμοποίηση “μιας νέας πολύ ενδιαφέρουσας εφαρμογής”.

Συγκεκριμένα όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του CNNTurk με τον τίτλο “Το TUBITAK απεφάνθη ότι οι φωνητικές καταγραφές είναι μοντάζ” και όπως αναφέρεται και στον τουρκικό Τύπο το “Ίδρυμα Επιστημονικών και Τεχνολογικών Ερευνών Τουρκίας (TUBITAK) έστειλε έκθεση τεχνικών εμπειρογνωμόνων στην Εισαγγελία της Άγκυρας, στην οποία αποφαίνεται ότι οι φωνητικές καταγραφές που είχαν μπει στο ίντερνετ με τον ισχυρισμό ότι ανήκαν στον Τουρκο Πρωθυπουργό Ερντογάν είναι προϊόν μοντάζ μιας εξαιρετικά προηγμένης εφαρμογής”.

Το TUBITAK στην έκθεσή του ανέφερε ότι “για να εξασφαλίσουν το κείμενο της συνδιάλεξης δημιούργησαν ακόμα και την κάθε λέξη από συλλαβές που είχαν προσκολλήσει για να παράγουν μία νέα λέξη. Για το κείμενο αυτό χρησιμοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή”.

Η Έκθεση εμπειρογνωμόνων που ετοιμάστηκε από ειδικούς του ΤUBITAK μετά από αίτημα της Εισαγγελίας της Άγκυρας εστάλη στο Γραφείο Διερεύνησης Αδικημάτων που διαπράττονται κατά του Συνταγματικού καθεστώτος.Η ευρύτερη ανακοίνωση θα γίνει αργότερα.

Το ενδιαφέρον είναι πάντως ότι πλέον η τουρκική κυβέρνηση κατονομάζει περίπου ευθέως τις ΗΠΑ και τον ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν που βρίσκεται εγκατεστημένος στην Αμερική ως “φιλοξενούμενος” της αμερικανικής κυβέρνησης, ως υπεύθυνους για την συνωμοσία.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός Επιστήμης, Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Φικρί Ισίκ, αναφορικά με το ποιοι βρίσκονται από πίσω, είπε : “Αυτό αποτελεί απόδειξη ότι η ”παράλληλη δομή” (σ.σ. Κίνημα Γκιουλέν) και αυτοί που βρίσκονται από πίσω του και τον προστατεύουν είναι ικανοί για όλα”

Γιατί μόνος του ο Φ.Γκιουλέν δεν μπορεί φυσικά να κάνει τέτοια δουλειά, ούτε εντός Τουρκίας…

Πάντως αν κάναμε μια αντιστοιχία με τα εν Ελλάδι πολιτικά ήθη, ούτε 24 ώρες δεν θα έμενε ένας Ελληνες πρωθυπουργός αν τον “έστηναν” οι Αμερικανοί με μια τέτοια συνιμιλία. Εδώ έπεσε με ένα Βατοπέδι που αποδείχθηκε τελικά η μεγαλύτερη “φούσκα” της μεταπολίτευσης…

defencenet

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria