ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΑΤΖΕΝΤΗΔΕΣ» ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΗ Ο ΠΑΡΑΡΑΣ – ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ?

Αρχική » Διάφορα » ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΑΤΖΕΝΤΗΔΕΣ» ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΗ Ο ΠΑΡΑΡΑΣ – ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ?

ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΗ Ο ΠΑΡΑΡΑΣ?

Ακούστε το σημερινό σχόλιο του Α.Παραρά στην πρωινή εκπομπή του. Αναφορά για τόπο στους νέους, για δικαστικές υποθέσεις και σκάνδαλα των ερχόμενων από τα παλιά και πολλές άλλες ριπές εναντίον όλων εκείνων που πολλάκις χαρακτηρίστηκαν ως υπεύθυνοι προώθησης της υποψηφιότητας Αγγελή με σκοπό να
επανέλθουν οι ίδιοι «στα πράγματα».

Πρόκειται για απλή τοποθέτηση που εκφράζει τις απόψεις του δημοσιογράφου, ή συντονισμένο σχέδιο…λαγοποίησης του για άνοιγμα δρόμου στον Αγγελή που έχει να λύσει τον γόρδιο δεσμό του μοιράσματος των θέσεων και των μισθών? 
Όπως και να χει στην ομάδα Αγγελή το καλοκαίρι θα είναι καυτό. Όπως λέμε καυτή πατάτα? Τέτοιο πράγμα…
Δείτε τι σημαίνει λαγός:Τα κάνει το λαγό σε κάποιον/κάτι, είναι λαγός για κάτι χρησιμοποιούνται με την έννοια «ανοίγει δρόμο σε κάποιον ή κάτι»/«προαναγγέλλει κάτι»/«βγάζει είδηση». Τέτοιο ρόλο παίζουν κλασικά δημοσιογράφοι με άρθρα ή εκπομπές τους (σχεδόν καθημερινά σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη) ή και πολιτικοί (ακόμα και μεγάλου βεληνεκούς) με δηλώσεις τους, ώστε να ανοίξουν δρόμο σε πολιτικές, αποφάσεις ή και νομοσχέδια που σίγουρα δεν θα πολυαρέσουν σε μερίδα των πολιτών.

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια