Και σκότωναν και δεν πλήρωσαν ποτέ οι Γερμανοί τα χρέη τους - OlaDeka

Και σκότωναν και δεν πλήρωσαν ποτέ οι Γερμανοί τα χρέη τους

Και σκότωναν και δεν πλήρωσαν ποτέ οι Γερμανοί τα χρέη τους

Έκαναν συνεχείς πτωχεύσεις και παρακαλούσαν τους αντιπάλους τους, στα πεδία των μαχών, να διαγράφουν τα τεράστια χρέη, από δάνεια ή από τις πολεμικές επανορθώσεις που ήταν υποχρεωμένοι και είχαν συμφωνήσει, να πληρώσουν

ΠΑΤΑΓΟ στην κυριολεξία προκάλεσε η αποκάλυψη της kontranews για το ιστορικό των συνεχόμενων χρεοκοπιών που έστηνε η Γερμανία, προκειμένου να γλυτώσει τεράστια ποσά που είχε δανειστεί από Αμερικανούς και Ευρωπαίους ή τα ποσά που σαν ηττημένοι τους είχαν επιβληθεί από τους νικητές να πληρώσουν για τα εκατομμύρια των νεκρών και τις τεράστιες καταστροφές που είχαν προκαλέσει στους δύο παγκόσμιους πολέμους.

Οι δηλώσεις φωτιά του Γερμανού καθηγητή της ιστορίας της οικονομίας στο έγκυρο Spiegel που τις παρουσίασε σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η kontranews, αφύπνισαν τις πατριωτικές συνειδήσεις στην Ελλάδα και εξέθεσε ανεπανόρθωτα τους ντόπιους δοσίλογους, που έχουν αναλάβει εργολαβικά να προστατεύουν τα συμφέροντα των Γερμανών και των άλλων διεθνών τοκογλύφων.

Η συνέντευξη – μανιφέστο του Γερμανού καθηγητή της οικονομίας, θα έπρεπε να έχει γίνει ο πιλότος για κάθε ελληνική κυβέρνηση στη μάχη της διαγραφής του δημόσιου χρέους, αλλά και της διεκδίκησης των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου. Αντί για αυτό οι αρμόδιοι σιωπούν γιατί τρέμουν να προβάλουν διεκδικήσεις, απέναντι στους Γερμανούς. Αυτός ο ραγιαδισμός δείχνει το μέγεθος της υποτέλειας του πολιτικού προσωπικού, αλλά και γενικότερα του συστήματος απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους. Αποκαλύπτει επίσης και το βαθμό της εξάρτησης απ’ την Άνγκελα Μέρκελ, που παραπέμπει σε συνθήκες κατοχής.

Το χρονικό των τεσσάρων πτωχεύσεων που έστησαν οι Γερμανοί για να μην πληρώσουν ποτέ τα χρέη τους, αποκαλύπτει ότι είναι οι μεγαλύτεροι μπαταχτσήδες παγκοσμίως! Γιατί μιλάμε για τεράστια δάνεια σε Ευρώπη και Αμερική τα οποία κατάφερε να κουρέψει γουλί, ενώ στη συνέχεια έστησε μια άλλη απάτη, παραπέμποντας την εξόφληση των δανείων όταν η Γερμανία θα γινόταν ενιαίο κράτος πράγμα που κανείς δεν πίστευε τότε, ότι θα γινόταν ποτέ… Και όταν συνέβη και αυτό το… θαύμα, ο καγκελάριος Κολ κήρυξε στάση πληρωμών, αποφεύγοντας για μια ακόμα φορά να πληρώσει τις υποχρεώσεις του γερμανικού κράτους για τα εγκλήματα που είχε διαπράξει εναντίον της ανθρωπότητας. Γι’ αυτό η κυρία Μέρκελ δεν έχει το ηθικό, ούτε το νομικό οπλοστάσιο με το μέρος της για να απαιτεί απ’ την Ελλάδα να πληρώσει τα χρέη που δημιουργήθηκαν από κλέφτες πολιτικούς και ξένους στους τοκογλύφους σε αγαστή συνεργασία… Πολύ δε περισσότερο όταν η Γερμανία μας χρωστάει ακόμα τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο, τα οποία οι ειδικοί τα εκτιμούν σε σημερινές τιμές γύρω στα 240 δισεκατομμύρια ευρώ.

Μήπως τελικά πρέπει να γίνουμε και εμείς… Γερμανοί και να ακολουθήσουμε τις πρακτικές τους τουλάχιστον, ως προς τα χρέη, γιατί οι Έλληνες ποτέ δεν πρόκειται να γίνουν ναζί, να σκοτώνουν γυναικόπαιδα και να καίνε στους φούρνους ανεπιθύμητους λαούς. Γιατί οι Γερμανοί στην ιστορική τους διαδρομή, το μόνο που έκαναν ήταν να σκοτώνουν και να φεσώνουν τους δανειστές τους. Αυτοί που αιματοκύλησαν δύο φορές την Ευρώπη και κατέστρεψαν την Ελλάδα, έρχονται τώρα και απαιτούν να αρπάξουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία και να οδηγήσουν το λαό για δεκαετίες ακόμα στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που ζει μια δεύτερη κατοχή απ’ τους ηττημένους του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Η χώρα που έδωσε τη μεγάλη μάχη με το Ράιχ και οι Έλληνες που πολέμησαν σαν ήρωες, βρίσκονται πλέον στο έλεος της γερμανικής μπότας. Προφανώς οι Γερμανοί επιδιώκουν να εκδικηθούν τις χώρες που αντιστάθηκαν στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Και επειδή δεν μπορούν να τα βάλουν με τους Βρετανούς και τους Αμερικανούς, κατέστρεψαν τις δύο μικρές ευρωπαϊκές χώρες που είχαν τσακίσει τους Γερμανούς στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Πρώτα διαμέλισαν τη Γιουγκοσλαβία και τώρα διαλύουν και την Ελλάδα. Μόνο που δεν πρόκειται να τους περάσει, όσους δοσίλογους πολιτικούς και αν εξαγοράσουν. Οι ραγιάδες μπορεί να αργούν, αλλά όταν ξυπνούν δεν αφήνουν τίποτε όρθιο.

kontranews.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria