Δημοπρατείται η «Οριοθέτηση-Χωροθέτηση τμήματος του ποταμού Αλιάκμονα από την περιοχή της Πενταβρύσου μέχρι τη γέφυρα της Μεσοποταμίας» - OlaDeka

Δημοπρατείται η «Οριοθέτηση-Χωροθέτηση τμήματος του ποταμού Αλιάκμονα από την περιοχή της Πενταβρύσου μέχρι τη γέφυρα της Μεσοποταμίας»

Τη δημοπράτηση του υποέργου «Οριοθέτηση-Χωροθέτηση τμήματος του ποταμού Αλιάκμονα από την περιοχή της Πενταβρύσου μέχρι τη γέφυρα της Μεσοποταμίας (Δ63 έως Δ124)», προϋπολογισμού 2,6 εκ. ευρώ, υπέγραψε  χθες Τρίτη 24 Ιουνίου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.  
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την Τρίτη 22 Ιουλίου 2014, στις 10:00 π.μ. στα γραφεία της Διεύθυνσης

Τεχνικών έργων (3ος όροφος ) στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Πρόκειται για έργο ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και αποτελεί τμήμα του έργου «Αποκατάσταση ζημιών-σταθεροποίηση κοίτης ποταμού Αλιάκμονα Ν. Καστοριάς» και «Αντιπλημμυρικά έργα Ν. Καστοριάς».

Με το έργο αυτό θα γίνουν παρεμβάσεις στον ποταμό Αλιάκμονα από την περιοχή αγροκτήματος Πενταβρύσου μέχρι την περιοχή αγροκτήματος Μεσοποταμίας – Τσάκωνης, σε μήκος περίπου 3 χλμ.  Πιο συγκεκριμένα θα γίνουν εργασίες εκβάθυνσης – διαπλάτυνσης της κοίτης, κατασκευή συμπυκνωμένων αναχωμάτων και πλήρωση φατνών για προστασία της όχθης του ποταμού καθώς και φύτευση φυτών. 
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria