ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΗΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΩΝΤΑ ΤΣΙΓΚΑ

Αρχική » Διάφορα » ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΗΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΩΝΤΑ ΤΣΙΓΚΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΗΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΩΝΤΑ ΤΣΙΓΚΑ
Το Σάββατο 14 Ιουνίου και ώρα 7:00μ.μ. στον Ξενώνα «Βυσσινόκηπος» στον Απόσκεπο Καστοριάς  , ο Δήμος Καστοριάς πρόκειται να πραγματοποιήσει εκδήλωση παρουσίασης της συλλογής διηγημάτων του κ. Νώντα Τσίγκα με τίτλο «Εποχιακός διανομέας» . Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι  καστοριανοί συγγραφείς

 Ηλίας Παπαμόσχος και Χρυσούλα  Πατρώνου-Παπατέρπου, καθώς και ο συγγραφέας του βιβλίου .

    Ο κ. Νώντας Τσίγκας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959 και έζησε μέχρι την εφηβεία στο Βογατσικό Καστοριάς. Σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε στη Νευρολογία. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

     Έχει γράψει τα βιβλία: Ου παν΄κι ου κάτ΄ου κόσμους [στο ιδίωμα του Βογατσικού] (2009), Μαύρο χιόνι, εκδ.  Διάπυρον (2010) και Εποχιακός  διανομέας, εκδ. Πανοπτικόν (2013). Κείμενά του έχουν δημοσιευθεί  κατά καιρούς σε λογοτεχνικά περιοδικά και στον ηλεκτρονικό τύπο. 
Διατηρεί τα blogs:  χαρτοκόπτης ( HYPERLINK “http://xartokoptis.blogspot.gr/” t “_blank” http://xartokoptis.blogspot.gr/)  και  Εν Βογατσικώ  ( HYPERLINK “http://envogatsiko.blogspot.gr/” t “_blank” http://envogatsiko.blogspot.gr/).
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΗΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΩΝΤΑ ΤΣΙΓΚΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καστοριά, 5 /6/2014
Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια