Βασίλης Αποστολίδης:Όταν οι παλιοί μου συμμαθητές περίμεναν να χτυπήσει το κουδούνι, ή πήγαιναν εκδρομές, εγώ δούλευα γούνα σε ένα υπόγειο...!!! - OlaDeka

Βασίλης Αποστολίδης:Όταν οι παλιοί μου συμμαθητές περίμεναν να χτυπήσει το κουδούνι, ή πήγαιναν εκδρομές, εγώ δούλευα γούνα σε ένα υπόγειο…!!!

Το σχόλιο ανέβηκε ΕΔΩ
Μάλλον δεν με γνωρίζεις φίλε μου Ανώνυμε και μιλάς σε μένα για σοσιαλισμό…. εγώ προσωπικά είμαι κατά πάντων των -ισμών…. είμαι κατά πάντων που βραχυκυκλώνουν την Δημοκρατία..!!!! όποτε θέλεις, μπορείς να έρθεις να με γνωρίσεις από κοντά να σου τα εξηγήσω….

φίλε Ανώνυμε 11:50, είναι πράγματι άδικο να δουλεύεις από τα 14 και για την επιλογή
σου να έχεις στερηθεί σημαντικότερα πράματα στην ζωή σου….!!!! κέρδιζα χρήματα και έχανα την ζωή που έπρεπε να κάνω… αλλά οι εποχές ήταν άλλες τότε…. όταν οι παλιοί μου συμμαθητές περίμεναν να χτυπήσει το κουδούνι, ή πήγαιναν εκδρομές, εγώ δούλευα γούνα σε ένα υπόγειο…!!! ακόμη θυμάμαι την βρομιά που μου τρύπησε τα ρουθούνια την πρώτη μέρα που πήγα να δουλέψω….. όσο για τα πολλά μου ένσημα, ακούραστο παλικάρι, εσύ θα τα φας έτσι και αλλιώς…. άλλα 15 χρόνια θέλω για να βγώ στην σύνταξη!!!! θα ζήσω εγώ άλλα τόσα???? με όσα συμβαίνουν, κομμάτι δύσκολο!!!!!!! μπορείς να χαίρεσαι από τώρα δηλαδή…!!!!!!
μόνο που εσένα σίγουρα ΔΕΝ θα ήθελα να σε γνωρίσω…. είσαι από αυτούς που λιγουρεύονται τον ιδρώτα των άλλων…. ένα κοινό φυγόπονο λυγούρι δηλαδή..!!!!

Βασίλης Αποστολίδης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria