ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΗΣΤΟΥ - OlaDeka

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΗΣΤΟΥ

Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή πληροφορήθηκα τη νέα επιτυχία του Ολυμπιονίκη και συνδημότη μας Γιάννη Χρήστου, που συμμετείχε στην τετράκωπο, η οποία κατέκτησε με τα χρώματα της χώρας μας το ασημένιο μετάλλιο στο

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στον ποταμό Σάβα στο Βελιγράδι.  

   Για μια ακόμα φορά με το ήθος και την αγωνιστική του δυναμική ο Ολυμπιονίκης μας Γιάννης Χρήστου, έκανε περήφανη την ιδιαίτερη πατρίδα του την Καστοριά και όλους τους συμπολίτες μας, για δε τους συναθλητές του και όλους τους νέους το φωτεινό παράδειγμά του αποτελεί έμπνευση. Όταν αυτές οι επιτυχίες κατακτώνται μέσα σε δύσκολες συνθήκες αποκτούν τεράστια σημασία για τον ίδιο, την οικογένειά του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, για την κωπηλασία και την Ελλάδα μας.
Επίσης συγχαίρουμε και τον Καστοριανό νεαρό αθλητή Νίκο Αφεντούλη που αγωνίστηκε και διακρίθηκε και αυτός στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας βάζοντας τα θεμέλια για μεγάλες διακρίσεις  στο μέλλον. 
Ο Δήμος Καστοριάς  παραμένει έμπρακτα δίπλα σε όλους τους αθλητές μας που μέσα από τον κόπο, την προσπάθειά τους και τις διακρίσεις τους τιμούν την Καστοριά και τη Χώρα μας. Ευχόμαστε να γίνουμε όλοι μας κοινωνοί και άλλων τέτοιων μεγάλων επιτυχιών.
          Ο Δήμαρχος Καστοριάς

            Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria