ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ(?) ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΗ - ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ - OlaDeka

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ(?) ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΗ – ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ

Παιχνίδια φτηνού εντυπωσιασμού και δημιουργία τεχνητής έντασης ακούγεται ότι παίζει ο νέος δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής. Από τη μια ζητά ως εισαγγελέας σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οικονομικά στοιχεία του δήμου Καστοριάς και της ΔΕΥΑΚ,  και απ΄οτην άλλη ενώ ο Χατζησυμεωνίδης τα ετοίμασε σε χρόνο ντε τε, εκείνος ακόμη και αυτή
την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον για την παραλαβή τους.

Η κίνηση αυτή εκλαμβάνεται ως προσπάθεια φθηνού εντυπωσιασμού και κομπορρημοσύνης από έναν πολιτικό που προσπαθεί κατά τα άλλα να πουλήσει χαμηλό προφίλ και ηθική. Ζητάς οικονομικό έλεγχο και καλά κάνεις. Όταν όμως αφού ασχολήθηκαν μαζί σου και σου ετοίμασαν τα στοιχεία που ζήτησες αδιαφορείς και ούτε καν ενδιαφέρεσαι για την παραλαβή τους, πρώτον δείχνεις πως ότι έκανες το κανες ως καψόνι, και δεύτερον ότι προσβάλλεις τους δημότες στο όνομα των οποίων ζήτησες τα στοιχεία και στο τέλος δεν έλαβες ενημέρωση έτσι ώστε να δώσεις με τη σειρά σου ανάλογη αναφορά στους τελικούς «δικαιούχους» δηλαδή τους πολίτες – δημότες που προαναφέραμε.

Δεν γίνονται έτσι αυτά Ανέστη. Έχουμε 2014. Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Ο κόσμος σε βλέπει και έχει απαιτήσεις. Οι εγωιστές, είρωνες και τσαμπουκάδες πολιτικοί πιστολάδες δεν περπατάνε…Έχε το υπόψιν σου..

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria