ΑΓΣΚ Καστοριάς: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - OlaDeka

ΑΓΣΚ Καστοριάς: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΑΓΣΚ Καστοριάς: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Τα Μέλη – Συνδρομητές του ΑΓΣΚ Καστοριά καλούν σε έκτακτη γενική συνέλευση όλα τα οικονομικά και μη τακτοποιημένα μέλη – συνδρομητές για την 12η Ιουνίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:30 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Μελών – Συνδρομητών:

Προς

Το αθλητικό σωματείο που εδρεύει στην Καστοριά με την επωνυμία ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ‘’ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ‘’ , νόμιμα εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρό του.

Καστοριά 1 – 6 – 2014

Οι παρακάτω υπογράφοντες, είμαστε Καστοριανοί μέλη του Α.Γ.Σ.Κ. ‘’ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ‘’ εκπροσωπούντες τα 3/5 των ταμειακά τακτοποιημένων μελών του ως άνω σωματείου, αγωνιούμε για την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο.

Έχουμε διαπιστώσει Α) Σωρεία ποινικά κολάσιμων ατασθαλιών και μεθοδεύσεων τις οποίες μετήλθε και τελικά εξελέγη η νέα διοίκηση βάση των επίσημων εγγράφων τα οποία ήρθαν στην κατοχή μας με απόφαση δικαστηρίου Β) Τη διόγκωση των χρεών του σωματείου και Γ) Την αθέτηση μέρος των συμφωνηθέντων όπως έχουν καταγραφεί στο ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ του κ. Ουσταμπασίδη νόμιμου εκπροσώπου του Α.Γ.Σ.Κ. ‘’ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ‘’ και του κ. Πεπελίδη εκπροσώπου εταιρίας.

Για τους λόγους αυτούς, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 6 παρ. 1, εδ. Β’ του ισχύοντος καταστατικού του σωματείου μας ζητούμε την κατεπείγουσα σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης του σωματείου για τις 12 Ιουνίου 2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:30 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Α) Ατασθαλίες βιβλίου μελών ( περί την εγγραφή – διαγραφή μελών, περί της συμμετοχής μελών σε έκτακτη γενική συνέλευση και διενεργηθείσες στις 8-2-2014 αρχαιρεσίες, περί χρόνου παραίτησης προηγούμενου Δ.Σ. κτλ.)

Β) Αθέτηση μέρος των συμφωνηθέντων όπως έχουν καταγραφεί στο ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ του κ. Ουσταμπασίδη νόμιμου εκπροσώπου του Α.Γ.Σ.Κ. ‘’ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ‘’ και του κ. Πεπελίδη εκπροσώπου εταιρίας.

Γ) Νόμιμες αρχαιρεσίες του συλλόγου.

Στη γενική Συνέλευση, καλούνται και όλα τα μέλη και οι συνδρομητές του συλλόγου, οικονομικά τακτοποιημένα και μη, που δεν αναγράφονται στα παρακάτω ονόματα.

Υπογράφοντες:

Μπαξεβανίδης Θεόδωρος

Μπαλής Άλκης

Τεμέλκος Όμηρος

Σίσκος Σταύρος

Τσούκας Άκης

Τσούκας Στέργιος

Αμανατίδης Αναστάσιος

Ουσταμπασίδης Παναγιώτης

Τσαλουκίδης Κωνσταντίνος

Ντέμκας Γεώργιος

Λίτσκας Διονύσης

Πισμίρης Γεώργιος

Τσάπα Βασιλική

Τοτονίδης Σάββας

Τζημαράκας Μιχαήλ

Τάτες Αντώνιος

Ελευθεριάδης Αλέξανδρος

Σιδέρης Κατσάνος

Δημητριάδης Δημήτριος

Πελαγίδης Χρήστος

Παπαδόπουλος Χρήστος

Αφεντούλης Δημήτρης

Αφεντούλης Κωνσταντίνος

Μπαλής Νικόλαος

Γιατί ο Σύλλογος δεν ανήκει ούτε στον κ. Ουσταμπασίδη, ούτε στον κ. Πεπελίδη…Αυτός ο Σύλλογος ανήκει στην πόλη, στο Δήμο, στον Νομό, στους Καστοριανούς…

Μέλη – Συνδρομητές του Συλλόγου

ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria