ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΓΓΕΛΗ ΣΤΗ ΔΕΥΑΚ - ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΕΤΚΑΝΑ - OlaDeka

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΓΓΕΛΗ ΣΤΗ ΔΕΥΑΚ – ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΕΤΚΑΝΑ

Για ακόμη μία επίσκεψη (μετά αυτή στο δημαρχείο) ο νέος δήμαρχος Καστοριάς επισκέπτεται δημοτικό φορέα με συνοδεία του Δημήτρη Κωτούλα. Μέσα σε όλη τη παραφιλολογία περί ανάληψης πόστων, προστίθεται στο τραπέζι των…εσωκομματικών ψιθύρων και η συνεχής παρουσία του εκδότη ως εξ απορρήτων του Ανέστη Αγγελή.
Είναι πολλοί αυτοί που θεωρούν ότι τους χρωστά ο νέος δήμαρχος Καστοριάς την εκλογή του και σιγά σιγά η
περιρρέουσα ατμόσφαιρα μετατρέπεται από συνοχική και συμμαχική σε κάτι καινούριο και ευμετάβλητο.

Οι σημερινοί επισκέπτες της Δευακ συζήτησαν με τον απερχόμενο πρόεδρο τα προβλήματα και την κατάσταση που επικρατεί στον φορέα.

ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΕΤΚΑΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ


Από κάποιους κύκλους διέρρευσε ως φήμη η πιθανότητα παραμονής του Γιώργου Πετκανά στη θέση του προέδρου. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Πετκανά, ο ίδιος μας δήλωσε ότι μόνο ως αστείο μπορεί να εκλάβει τη συγκεκριμένη πληροφορία. «Δεν μπορώ να καταλάβω ποιανού εγκεφάλου τις σκοπιμότητες εξυπηρετεί μια τέτοια ραδιοαρβύλλα αλλά 1ον) Δηλώνω ότι σε αυτό είναι ξεκάθαρα αρνητική η απάντηση μου ακόμη κι αν μου γινότανε πρόταση.
και 2ον) Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος και με ποιον τρόπο θα μπορούσε να ωφεληθεί με τη διαρροή τέτοιων ανυπόστατων φημών.

Ο ΑΓΓΕΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ. ΟΙ ΑΤΖΕΝΤΗΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΧΗΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΦΙΤΣΙΑ.  


Με ανάλογο τρόπο διέρρευσε ότι ο Ανέστης Αγγελής σκέφτεται να αναλάβει ο ίδιος την προεδρία της Δευάκ μετά την κυκλοφορία πανσπερμίας ανεπίσημων ευσεβών πόθων από υποψήφιους μνηστήρες οι οποίοι δέχονται αυστηρή κριτική από μεγάλη μερίδα της κοινωνίας και μόνο στο άκουσμα των ονομάτων τους.Είναι τα τρανταχτά ονόματα των ατζέντηδων απ΄οτα παλιά που έσπρωξαν μπροστά τον Αγγελή, διεκδικώντας οφίτσια και προνόμια στην επερχόμενη πενταετία της διοίκησης του Δήμου.

Υπάρχει και εκείνη η προεκλογική δέσμευση του Αγγελή περί ενεργοποίησης των νέων που φαίνεται ότι οι ερχόμενοι από το παρελθόν μέντορες του νέου δημάρχου δεν είχαν πάρει και πολύ στα σοβαρά τη στιγμή που ο ίδιος ως υποψήφιος δήμαρχος ανακοίνωνε.

Όπως επίσης δεν έχουν πάρει μυρωδιά για τα άλλα στοιχεία του εγωκεντρικού και αράθυμου χαρακτήρα που κρύβεται πίσω από το… αγγελικό πρόσωπο…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria