ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ:Ευαισθητοποίηση των δημοτών για τις δράσεις περιβάλλοντος - OlaDeka

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ:Ευαισθητοποίηση των δημοτών για τις δράσεις περιβάλλοντος

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ:Ευαισθητοποίηση των δημοτών για τις δράσεις περιβάλλοντος
Συγκινητική και ιδιαίτερα ελπιδοφόρα ήταν η κινητοποίηση των δημοτών του Άργους Ορεστικού στο κάλεσμα του Δήμου για συμμετοχή στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.
Μικροί και μεγάλοι, αντιλαμβανόμενοι τη διαχρονική σχέση αλληλεξάρτησης μεταξύ ανθρώπου και περιβάλλοντος η οποία εκδηλώνεται σε όλες τις εκφάνσεις της

καθημερινής μας ζωής, ανέλαβαν δράση και διαμόρφωσαν τη γειτονιά, το σχολείο και το πάρκο τους με εθελοντική προσφορά εργασίας που έδωσε και το πραγματικό νόημα στην όλη προσπάθεια.

Πιο συγκεκριμένα, δράσεις εξωραϊσμού και καθαρισμού από συλλόγους, σχολεία και μεμονωμένους δημότες πραγματοποιήθηκαν στο δασάκι, τη γειτονιά “Τζαμί” και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού, στο Γέρμα, το Βογατσικό, το Κωσταράζι, τη Μηλίτσα, το Αρμενοχώρι, την Αμμουδάρα, το Βοτάνι, την Ασπροκκλησιά, το Νόστιμο και τη Λάγκα.
 Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε ποδηλατοδρομία με συμβολική διαδρομή που κατέληξε στο δασάκι Άργους Ορεστικού, ενώ τα παιδιά του ΚΔΑΠ ζωγράφισαν και παρέδωσαν στο Δημαρχείο ένα πανό με συνθήματα για το περιβάλλον.

 Να σημειώσουμε ότι οι εκδηλώσεις που αφορούν το περιβάλλον θα συνεχιστούν καθόλη τη διάρκεια του Ιουνίου κυρίως από σχολεία του Δήμου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria