Αλλαγή προέδρου στον ΣΕΓ

Αρχική » Διάφορα » Αλλαγή προέδρου στον ΣΕΓ

Την Πέμπτη 23 Μαΐου 2014 και ώρα 18:30 μμ, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών κατά την διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος απολογισμός και η αλλαγή προέδρου με βάση τον εσωτερικό κανονισμό όπου προβλέπεται ότι οι προεδρίες είναι κυλιόμενες ανά έτος.

Νέος πρόεδρος του ΣΕΓ ορίζεται ο κ. Λαγγιώτης Θωμάς. Όπως αναγνωρίσθηκε από όλους τους συμμετέχοντες τη χρονιά αυτή αναλήφθηκαν από το Δ.Σ. του Συνδέσμου, πληθώρα σημαντικών πρωτοβουλιών και πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες ενέργειες – παρεμβάσεις, συνεχείς συναντήσεις και αποστολή ολοκληρωμένων προτάσεων στους αρμόδιους φορείς, με στόχο την προώθηση και αναβάθμιση της ελληνικής γουνοποιίας αντιμετώπιση σειράς θεμάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Μετά την αλλαγή Προέδρου και σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο καταστατικό και τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του Συνδέσμου περί κυλιόμενων Προεδριών , το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτείται σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος Δ.Σ. : Λαγγιώτης Θωμάς

Αντιπρόεδρος Α’ : Δίτσιος Ναούμ

Αντιπρόεδρος Β’ : Μιχαλόπουλος Νικόλαος

Γενικός Γραμματέας .: Τζήμας Κωνσταντίνος

Ταμίας .: Καρανικόλας Νικόλαος

Μέλος .: Διαμαντίδης Βασίλειος

Μέλος .: Μπούρτζος Κωνσταντίνος

Ο νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών, κ. Λαγγιώτης Θωμάς, ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Συνδέσμου ενώ αναφέρθηκε στις προτεραιότητες τις Προεδρίας του που είναι:1. η τόνωση της Εξωστρέφειας του κλάδου,2. η αντιμετώπιση μιας σειράς ζητημάτων του κλάδου (θέματα ρευστότητας, προγράμματα απασχόλησης, επιμόρφωσης και εκπαίδευσης, παγκόσμια προώθηση και προβολή της ελληνικής γουνοποιίας κ.λπ.), 3. η άψογη διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας στην Αθήνα, FUR EXCELLENCE IN ATHENS, International Fur Fair, η οποία αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ευκαιρίες προβολής της Ελληνικής Γουνοποιίας στην παγκόσμια αγορά, 4. Κοινωνικές δράσεις και στήριξη ευπαθών ομάδων, και 5. Προσπάθεια για συνένωση όλων των ενεργών δυνάμεων της ελληνικής γουνοποιίας σε ένα κοινό ,μέτωπο για την καλύτερη αντιμετώπιση όλων των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε σήμερα.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια