Η πρόταση του ΣΕΓ για συνένωση όλων των γουνοποιητικών φορέων - OlaDeka

Η πρόταση του ΣΕΓ για συνένωση όλων των γουνοποιητικών φορέων

Προς:

  1. Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας
  2. Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας»
  3. Σύνδεσμος Γουνοποιών Άργους Ορεστικού & Περιχώρων
  4. Σύνδεσμος Γουνοποιών Σιάτιστας
  5. Σύλλογος Λιανοπωλητών Έτοιμων Ειδών Γούνας
  6. Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων
  7. Ινστιτούτο Ελληνικής Γούνας

Θέμα:

Συνένωση όλων των γουνοποιητικών φορέων

Εκφράζοντας το αίσθημα και την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων γουνοποιών για συνένωση δυνάμεων και εξάλειψη της πολυφωνίας στον κλάδο , καλούμε και τους 8 φορείς οι όποιοι δραστηριοποιούνται σε σχέση με την γουνοποιία , σε άμεσο διάλογο ώστε με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα να προχωρήσουμε σε σύνθεση και συνένωση όλων κάτω από μια ομπρέλα .

Προτείνουμε :
Την άμεση έναρξη διαδικασίας αυτοδιάλυσης όλων των φορέων και την προετοιμασία συγκεκριμένων θέσεων διαλόγου έως 31 Αύγουστου 2014 .
Την έναρξη διαλόγου από μηδενική βάση χωρίς προαπαιτούμενα και κόκκινες γραμμές από 01 Σεπτεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2014 με δέσμευση υποχρέωσης από όλους για ύπαρξη συμφωνίας .
Σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 και ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου του Νέου Συνδέσμου Γουνοποιών , στον οποίο συμμετέχουν όλοι, που αναλαμβάνει τα καθήκοντα του 01 Ιανουαρίου 2015 .

Χρειάζεται ωριμότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης ώστε ξεφεύγοντας από εγωισμούς και προσωπικές στρατηγικές , να αναδείξουμε έμπρακτα και άμεσα ότι πιστεύουμε στην μεγάλη ιδέα του ενός ενιαίου και μεγάλου φορέα που θα διαχειριστεί με συναίνεση , για το κάλο του τόπου, τα θέματα της ελληνικής γουνοποιίας .

Εκ μέρους της Διοίκησης
του
«Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών»
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria