ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Αρχική » Διάφορα » ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Στο πλαίσιο των μνημονιακών πολιτικών η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ , προχωρά στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, με καταστροφικές συνέπειες για την οικονομία και τα νοικοκυριά.
Η κυβέρνηση ψεύδεται όταν μιλά για απελευθεροποίηση της αγοράς ενέργειας και αποκρύπτει συνειδητά πως το 45% της παραγώμενης ενέργειας στην χώρα μας

παράγεται ήδη από ιδιώτες .

Και οι τιμές του ηλεκρικού ρεύματος αντί να μειωθούν αυτό το διάστημα έχουν αυξηθεί για τα νοικοκυριά των Ελλήνων.
Αυτό που ετοιμάζεται να κάνει η κυβέρνηση με την ΔΕΗ δεν ισχύει για την συντριπτική πλειοψηφία των ευρωπαικών κρατών, αλλά μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες. Ξεπουλάνε μπιτ-μπαρά περουσία του ελληνικού λαού προς όφελος κάποιων εργολάβων που πλουτίζουν εις βάρος του δημοσίοπυ συμφέροντος και του λαού.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προκειται να αποδεχθεί τετελεσμένα γεγονότα από μια κυβέρνηση που εξυπηρετεί ξένα και ντόπια συμφέροντα εις βάρος του ελληνικού λαού.
Στο πλαίσιο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς θα συμμετέχει σήμερα στην μεγάλη εκδήλωση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ στις 8 μ.μ. στην πλατεία της Πτολεμαίδας, και καλεί όλους τους πολίτες να αντισταθούν στο πλιάτσικο της δημόσιας περιουσίας, από τους μεγαλοεργολάβους με συνεργό την κυβέρνηση .
Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς.
26-6-2014

Υ.Γ. Την τελευταία φορά που ιδιωτικοποιήθηκε το ενεργειακό πεδίο της Δ.Μακεδονίας ήταν επί Γερμανικής κατοχής.
Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια