ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Στο πλαίσιο των μνημονιακών πολιτικών η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ , προχωρά στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, με καταστροφικές συνέπειες για την οικονομία και τα νοικοκυριά.
Η κυβέρνηση ψεύδεται όταν μιλά για απελευθεροποίηση της αγοράς ενέργειας και αποκρύπτει συνειδητά πως το 45% της παραγώμενης ενέργειας στην χώρα μας

παράγεται ήδη από ιδιώτες .

Και οι τιμές του ηλεκρικού ρεύματος αντί να μειωθούν αυτό το διάστημα έχουν αυξηθεί για τα νοικοκυριά των Ελλήνων.
Αυτό που ετοιμάζεται να κάνει η κυβέρνηση με την ΔΕΗ δεν ισχύει για την συντριπτική πλειοψηφία των ευρωπαικών κρατών, αλλά μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες. Ξεπουλάνε μπιτ-μπαρά περουσία του ελληνικού λαού προς όφελος κάποιων εργολάβων που πλουτίζουν εις βάρος του δημοσίοπυ συμφέροντος και του λαού.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προκειται να αποδεχθεί τετελεσμένα γεγονότα από μια κυβέρνηση που εξυπηρετεί ξένα και ντόπια συμφέροντα εις βάρος του ελληνικού λαού.
Στο πλαίσιο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς θα συμμετέχει σήμερα στην μεγάλη εκδήλωση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ στις 8 μ.μ. στην πλατεία της Πτολεμαίδας, και καλεί όλους τους πολίτες να αντισταθούν στο πλιάτσικο της δημόσιας περιουσίας, από τους μεγαλοεργολάβους με συνεργό την κυβέρνηση .
Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς.
26-6-2014

Υ.Γ. Την τελευταία φορά που ιδιωτικοποιήθηκε το ενεργειακό πεδίο της Δ.Μακεδονίας ήταν επί Γερμανικής κατοχής.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria