ΤΕΡΨΗΣ: ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ... - OlaDeka

ΤΕΡΨΗΣ: ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ…

Ο ΑΤΖΕΝΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ…
Με μεγάλη προσοχή επέμενε ξανά και ξανά να προβάλλει το δημοκρατικό του πρόσωπο όσον αφορά στο θέμα του διαμοιρασμού θέσεων στην νέα διοίκηση του δήμου Καστοριάς, όταν ο Παραράς τον ρωτούσε.

 Επίσης είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με κανένα δικαστήριο και ότι άδικα του έριξαν λάσπη
προεκλογικά οι αντίπαλοι του. Στην συνέχεια όμως παραδέχτηκε ότι ο σημερινός δήμος Καστοριάς σύρεται στα δικαστήρια λόγω δικών του απευθείας αναθέσεων έργων σε εργολάβους δικαιολογώντας το με το ότι “έτσι γινότανε τότε, όλοι έτσι κάνανε”.

Στην συνέχεια της εκπομπής προσπαθούσε να πείσει τον Παραρά ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις έμμισθες θέσεις και ότι αυτό είναι θέμα του επικεφαλής. Όσο περνούσε η ώρα όμως κάτι άλλαζε…

Π-Θέλετε θέση?
Τ-Μπορώ να προσφέρω οπουδήποτε 
Π-Καταλάβαμε, θέλετε θέση…

αλλά προς το τέλος του ξέφυγε κάτι περισσότερο:

Σε μια στιγμή που αισθάνθηκε πιθανώς ότι ο Παραράς μπορεί να του παίζει παιχνίδι καταγράφοντας την ομολογία πλήρους υποταγής του, ξέσπασε:

«Εντάξει, δεν θα βάλουμε και ανθρώπους που εμφανίστηκαν στην πολιτική σαν φωτοβολίδες! Κάποιοι άνθρωποι έχουμε χρόνια στα κοινά!» 

Ο Παραράς καταλαβαίνοντας άμεσα την πατάτα του μέχρι εκείνη τη στιγμή «αγγελικού» Τέρψη,  άλλαξε θέμα  α)για να τον προστατέψει ή β) επειδή έβγαλε το λαυράκι και το έβαλε στην άκρη. Η πορεία στην συνέχεια της σχέσης δημοσιογράφου και δημοτικής αρχής θα δείξει τι…παίζει.

Αυτό που έκανε επίσης εντύπωση ήταν η δήλωση άγνοιας του κ.Τέρψη και η αμηχανία του όταν ο Παραράς τον ρώτησε για ένα θέμα οφειλής στον Λάζαρο Εγγλέζο για χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, από την εποχή δημαρχίας του. «Δεν το γνωρίζω, αυτό είναι θέμα του υπεύθυνου αντιδημάρχου εκείνης της εποχής» ήταν η απάντηση του κ.Τέρψη!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria