ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΕΝΤΙΜΗ» ΟΜΑΔΑ ΑΓΓΕΛΗ: ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ OLADEKA ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ

Αρχική » Διάφορα » ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΕΝΤΙΜΗ» ΟΜΑΔΑ ΑΓΓΕΛΗ: ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ OLADEKA ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ

ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ PHOTOSHOP ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ OLADEKA ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣE BLOG ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ!

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕ:


http://oladeka.blogspot.gr/2014/05/blog-post_241.html

Και πάμε τώρα.  Σας έχουμε καταγγείλει εδώ και αρκετές μέρες ότι στην πόλη μας έχει εγκατασταθεί ολόκληρη
κομματική – πολιτική συμμορία που προσπαθεί να παίξει το ρόλο του μισθοφόρου πολιτικού εκτελεστή, παίζοντας ρόλο που μόνο σκοπό έχει το… καθάρισμα της μπουγάδας για το δήμο Καστοριάς υπέρ του Αγγελή. 
Η εντολή έχει δοθεί, και το έργο των συγκεκριμένων εξωθεσμικών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ-ΑΠΕΙΛΕΣ

Από την προηγούμενη εβδομάδα επίσης έφθαναν στ αφτιά μας διάφορα παράξενα του τύπου: «Ξέρεις βρίσκεται στην Καστοριά ένα υψηλόβαθμο στέλεχος που είναι μέσα στα πράματα, και έχει μεγάλη δύναμη και είναι και πολύ αλάνι, και (προσέξτε) ξέρει τα πάντα για όλους μας! Μου ζήτησε μάλιστα και το τηλέφωνο σου και απόρησα με τα τόσα πολλά που ξέρει και μαθαίνει για όλους μας! Τι να σου πω εγώ στο λέω,  κρίνε εσύ πως θα κινηθείς…»

Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ …ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ BLOG


Μετά από λίγη ώρα, χτύπησε το τηλέφωνο του υπεύθυνου επικοινωνίας του oladeka. Ανέστης Αγγελής έγραφε το κινητό. 

– «Καλημέρα Ανέστη!»

-«…Θα σου πω κάτι και να το θυμάσαι! Ότι σπέρνεις αυτό θερίζεις!»

-«Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απειλές σου!»

_(επιτακτικό ύφος) «Μ ακούς τι σου λέω? Ότι σπέρνεις θερίζεις»

-«Και γω σου ξαναλέω, σε ευχαριστώ πολύ για τις απειλές σου»

(Κλείσιμο τηλεφώνου)

Εδώ να σημειώσουμε ότι αυτό που εξόργισε τον «έντιμο» υποψήφιο δήμαρχο ήταν η δημοσιοποίηση από εμάς της μιας και μοναδικής δημοσκόπησης που είχε γίνει έως τότε στην Καστοριά από Αθηναϊκή εταιρία, η οποία έδινε προβάδισμα στον αντίπαλο του. Τέλος πρέπει να πούμε ότι όταν ρωτήθηκε ο Αγγελής από συνάδελφο για το περιστατικό, εκείνος του απάντησε με αυταρέσκεια και ύφος νονού: «Τον πήρα να του πω μια καλημέρα»!


Όσον αφορά σε αποδείξεις παρακαλούμε τον εισαγγελέα αν κριθεί αναγκαίο, να άρει το απόρρητο των τηλεφωνικών συνομιλιών όλων μας.


ΟΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Μετά από αυτά καθημερινά δεχόμαστε μηνύματα από ανώνυμους του στυλ «τελείωσες, την έχεις άσχημα, έρχεται η ώρα σου κ.α.»Η ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ ΤΟΥ PHOTOSHOP !
Σήμερα μας ειδοποίησαν ότι κυκλοφορεί μια παράξενη φωτογραφία στο internet. Ναι καταλάβατε ποια. Είναι αποτύπωση (print screen) της ανάρτησης μας:

http://oladeka.blogspot.gr/2014/05/blog-post_241.html

 την οποία επεξεργάστηκαν στο photoshop (και ένα παιδάκι μπορεί να το κάνει) μετατρέποντας τη σε αυτή:

Έγραψαν ένα αστείο κείμενο-σενάριο που ούτε ένας αναλφάβητος δεν θα το γραφε με τέτοιον τρόπο  , και

ΤO EΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ:
 http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/05/blog-post_6250.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Ksipnistere+(KSIPNISTERE)http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/05/blog-post_6250.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Ksipnistere+(KSIPNISTERE)

Για να δημοσιευτεί σίγουρα σε ένα  blog που μη έχοντας εικόνα για το τι συμβαίνει στην Καστοριά, θα το δημοσίευε χωρίς να το ψάξει.

ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΚΑΙ  ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ H ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ OLADEKA, ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ PHOTOSHOP ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟYΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ! 


ΑΓΓΕΛΗ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ …ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ!


ΠΟΛΥ …ΕΝΤΙΜΟΥΣ!


Καλή νύχτα και καλή τύχη…

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια