FUR FASHION WEEK:ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ VS ΜΟΥΖΕΝΙΔΗΣ - OlaDeka

FUR FASHION WEEK:ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ VS ΜΟΥΖΕΝΙΔΗΣ

Στη δημιουργία ενός νέου θεσμού προσανατολίζεται ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, που ευελπιστεί ότι φέτος θα καταφέρει να υλοποιήσει τον στόχο του!

Στη διοργάνωση ενός δεκαημέρου Μόδας – Γούνας για φέτος το Φθινόπωρο προσανατολίζεται η διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Προφήτης Ηλίας», με το εγχείρημα αυτό, βέβαια, να μην επιχειρείται για πρώτη φορά και τους διοργανωτές, ωστόσο, να επιδιώκουν και να ελπίζουν παράλληλα, ότι φέτος θα καταφέρουν να το υλοποιήσουν.

Ήδη, η διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς έχει έρθει σε επαφή τόσο με την ΕΔΗΚΑ όσο και με 30, περίπου, γουνοποιούς – εκθέτες, προκειμένου να ξεκινήσει μια προετοιμασία για το νέο αυτό γεγονός του χώρου της γούνας, με στόχο τόσο την πώληση των γουναρικών που δεν …έφυγαν από τις βιτρίνες των νησιών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όσο και την περεταίρω αξιοποίηση του νέου Εκθεσιακού Κέντρου, το οποίο χρησιμοποιείται μόνο για τη διεξαγωγή της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας.

«Αν δεν το καταφέρουμε, θα παραμείνουμε μόνο σε μία Έκθεση. Δεν θέλουμε, όμως ,να γίνει αυτό και για αυτό θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κόσμο για να καλύψουμε το χαμένο …έδαφος της πτώσης των πωλήσεων που είχαμε πέρυσι. Άλλωστε, κάτι πρέπει να γίνει σε αυτό το κτίριο, έτσι ώστε να αξιοποιηθεί περεταίρω και, εμείς, σε αυτή τη φάση, δεν μιλάμε για μια δεύτερη ΕΔΗΚΑ, αλλά μιλάμε για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα φέρει επισκέπτες στην περιοχή μας», τόνισε ο κ. Καλλισθένης.

Ο πρόεδρος του Σ.Γ.Κ., πάντως, ξεκαθάρισε πως αυτή η προσπάθεια του Συνδέσμου δεν έχει καμία σχέση με την Εβδομάδα Μόδας που θέλει να διοργανώσει στην Καστοριά ο γνωστός ταξιδιωτικός πράκτορας «Μουζενίδης Travel».

ΣΕΝΤΡΑ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria