ΠΡΟΚΛΗΣΗ - ΗΤΤΑ ΑΓΓΕΛΗ: ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΓΙΑ DEBATE - OlaDeka

ΠΡΟΚΛΗΣΗ – ΗΤΤΑ ΑΓΓΕΛΗ: ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΓΙΑ DEBATE

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΑΡΑ

Αλαζονική στάση ή φόβος ανεπάρκειας? Ότι κι αν είναι, σίγουρα πρόκειται για προσβολή μέγιστου μεγέθους των δημοτών Καστοριάς! Λαμβάνοντας υπόψιν τις δημοκρατικές διαδικασίες που όλοι πρέπει να τιμούν έτσι  ώστε να συμμορφώνονται με την πεμπτουσία των κεκτημένων της κυριαρχίας των πολιτών που αυτές οι διαδικασίες υπηρετούν, αποτελεί κοροϊδία και ύβρη απέναντι στους δημότες η
άρνηση συμμετοχής του σε απευθείας αντιπαράθεση με τον Μανώλη Χατζησυμεωνίδη.

Τι φοβάται ο κ.Αγγελής? Μήπως του έχει αφήσει ανίατα τραύματα το debate της πρώτης εβδομάδας όπου έχασε καθαρά σε εικόνα και ουσία από όλους τους συνυποψηφίους του? 
Μήπως το καταβαραθρωμένο γόητρο του πρώην βουλευτή από τον Βασιλειάδη, από τον Κουμπάνη και τους άλλους συνομιλητές, δεν αντέχει σε δεύτερη διαδικασία δημοκρατικής αντιπαράθεσης και διαλόγου?
ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ! Η ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!
Που είναι ο ατρόμητος και καθαρός χαρακτήρας του υποψηφίου Αγγελή? Που είναι η εντιμότητα του απέναντι στον πολίτη? Αν από τώρα υποτιμά την αυτονόητη απαίτηση των δημοτών για απευθείας αντιπαράθεση θέσεων και προθέσεων, τι θα κάνει σε περίπτωση που αναλάβει τα ηνία της διοίκησης του δήμου? 
Αξίζει να αναφερθεί ότι η πρόσκληση για debate έγινε από την πλευρά Χατζησυμεωνίδη σε δύο επίπεδα:
1)Debate επικεφαλής των συνδυασμών (Χατζησυμεωνίδης – Αγγελής)
και 
2) Debate ανάμεσα στους υποψηφίους συμβούλους των συνδυασμών για να φανεί άμεσα η ετοιμότητα, η γνώση και οι προθέσεις των επιτελείων.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria