ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ BOURTSOS S.A. - OlaDeka

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ BOURTSOS S.A.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ BOURTSOS S.A.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή εγκαινίων των νέων μας κτιριακών εγκαταστάσεων. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτού του έργου καθώς και όλους τους υπόλοιπους
συνεργάτες. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα άτομα της επιχείρησης μας που όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε μαζί.

Ευχαριστούμε για την παρουσία και τις ευχές τους:
Τη Βουλευτή Καστοριάς κα Αντωνίου, τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Χατζησυμεωνίδη, τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού κ. Κεπαπτσόγλου, την Δήμαρχο Βοΐου κα Ορφανίδου καθώς και τους Υποψηφίους Δημάρχους Καστοριάς κ. Αγγελή,  Άργους Ορεστικού κα Τερζοπούλου και Βοΐου κ. Γκάση,  τον Πρόεδρο του ΣΕΓ κ. Μιχαλόπουλο, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς κ. Καλλισθένη και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Γουνοποιών Σιάτιστας κ. Κοσμίδη. 
Ευχές δεχθήκαμε γραπτώς και τηλεφωνικώς από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλο, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Παπαϊορδανίδη και του Δημάρχου Νεστορίου κ. Γκοσλιόπουλο.  
Τέλος ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν αυτή την σημαντική στιγμή της οικογένειας και της επιχείρησης μας.
Οι παρουσίες και οι ευχές αποτέλεσαν ιδιαίτερη τιμή για εμάς δίνοντας δύναμη και πίστη πως το έργο μας, θα συμβάλει ενεργά στην ανάπτυξη και προβολή της Ελληνικής Γουνοποιίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Με εκτίμηση 

Αφοί Κωνσταντίνου Μπούρτζου Α.Ε.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria