ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΡΑΜΑ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΣΚΑΠΕΡΔΑ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ) - OlaDeka

ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΡΑΜΑ – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΣΚΑΠΕΡΔΑ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΔΕΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΗ!  ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ!!!

Θυμάστε τι σας λέγαμε ΕΔΩ?
Ο…βομβαρδισμός μόλις ξεκίνησε! Το πρώτο υπερόπλο της Ευδοκίας Σκαπέρδα άνοιξε πυρ!

Η Καστοριά πουλάει γούνες και τουρισμό. Έχει όμως ένα σαφέστατο μειονέκτημα: Δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί κατά τους θερινούς μήνες τη λίμνη της. Δεν μπορεί να ανταγωνιστεί
νησιά και παραθαλάσσιες περιοχές,  επειδή οι παραλίες της και τα νερά της λίμνης Ορεστιάδας δεν είναι κατάλληλα για καλοκαιρινές διακοπές για τον καθένα. (Το τονίζουμε αυτό: Για τον καθένα! Κι όχι μόνο για κάποιους τολμηρούς).

Φαντάζεστε την Καστοριά με πλαζ? Φαντάζεστε αυτές τις πλαζ γεμάτες τουρίστες να απολαμβάνουν το μπάνιο τους σε πεντακάθαρα νερά?

Η ΣΚΑΠΕΡΔΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕ, ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ!!!

Δεν πρόκειται για μαγικά. Είναι πέρα ως πέρα αληθινό και υλοποιήσιμο! Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Μανώλη Χατζησυμεωνίδη (ο οποίος ενθουσιάστηκε με το όραμα της), πραγματικά φέρνει μπροστά μας μια μεγάλη ιδέα. Ένα πραγματικό όραμα που μπορεί να μετατρέψει την Καστοριά σε ένα αισθητικό, τουριστικό, οικονομικό και πολιτιστικό όνειρο.

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Χωρίς να είμαστε ειδικοί (το θέμα θα αναλύσουν ειδικοί επιστήμονες που έχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία) θα προσπαθήσουμε να σας εξηγήσουμε με απλά και λίγα λόγια.

Το όλο σχέδιο βασίζεται σε δοκιμασμένα projects κατά τα οποία τοποθετούνται μέσα στη λίμνη μεγάλες φουσκωτές ή άλλης κατασκευής πισίνες.
Αυτές οι τεράστιες (ας τις λέμε πισίνες για την ευκολία της σύλληψης του έργου) τοποθετούνται κατα μήκος των πλαζ που θα δημιουργηθούν, και αντλώντας νερό από τη λίμνη θα το καθαρίζουν (χωρίς χλώριο) και κατά την ανακύκλωση θα το επιστρέφουν και πάλι στη λίμνη καθαρό. Έτσι και στο χώρο της τεχνητής παραλίας οι λουόμενοι θα απολαμβάνουν το μπάνιο τους σε πεντακάθαρα νερά και το νερό που θα χρησιμοποιείται θα επιστρέφει καθαρό στη λίμνη βοηθώντας στην εξυγίανση της. Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε ότι μια άλλη μεγάλη ιδέα της υποψηφίου είναι ξεχωριστές και εξειδικευμένες δράσεις μεγάλου βεληνεκούς για τον πλήρη καθαρισμό της λίμνης. 
Υπάρχει ο τρόπος, υπάρχουν τα κονδύλια και το μόνο που μένει είναι να δοθεί το πράσινο φως από εμάς τους ψηφοφόρους της Καστοριάς και από το δημοτικό συμβούλιο στη συνέχεια.
Δεν χρειάζεται να γράψουμε τίποτα παραπάνω. Φτάνει με τις αερολογίες και τα γενικόλογα τύπου: αγαπώ τον τόπο μου, αναπτυξιακή πορεία, πολιτισμός, τουρισμός, αθλητισμός, απασχόληση, μπλα μπλα μπλα….
Η Ευδοκία Σκαπέρδα μιλά με στοιχεία. Και μιλά συγκεκριμένα. Όχι υποσχέσεις copy paste από εγχειρίδια «πως να μιλήσετε στις εκλογές». Ο συνδυασμός του Μανώλη Χατζησυμεωνίδη είναι ο μοναδικός μέχρι στιγμής που μίλησε καθαρά και συγκεκριμένα!
Αυτά που διαβάζετε είναι πέρα για πέρα αληθινά! Είναι πέρα για πέρα υλοποιήσιμα! 
Μην περιμένετε. Ψάξτε την Ευδοκία. Στο δρόμο, στο τηλέφωνο. Ρωτήστε την να σας πει λεπτομέρειες. Μάθετε ότι ακριβώς θέλετε να μάθετε. Είναι αλήθεια. Η Καστοριά μπορεί να γίνει ασυναγώνιστος τουριστικός πόλος έλξης για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, για τους Ρώσους και τις Ρωσίδες για κάθε τουρίστα που θα θελε να συνδυάσει ομορφιά, υγιεινό περιβάλλον και σύγχρονη παραθεριστική παραλία που θα αποτελεί κόσμημα ζηλευτό!
Μείνετε συντονισμένοι…Σε επόμενα άρθρα θα εκπυρσοκροτήσουν και τα επόμενα όπλα!



Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria