Μόνο ενωμένοι θα τα καταφέρουμε! - OlaDeka

Μόνο ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!

Μόνο ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!

Τα ψέματα τελείωσαν! Η Καστοριά παίζει σε 90 λεπτά την ύπαρξή της στις Εθνικές κατηγορίες και αν πραγματικά σκοπεύει να τα καταφέρει αυτό σίγουρα δε μπορεί να επιτευχθεί όταν ερίζεται στα σπλάχνα της από εσωτερικές διαμάχες!
Ο ΑΓΣΚαστοριάς ευελπιστεί να πρυτανεύσει η λογική από μερίδα φιλάθλων που αγαπούν αληθινά την ομάδα και παραμερίζοντας στην άκρη τις όποιες προσωπικές τους κόντρες και διαφωνίες, να έρθουν στο γήπεδο και να τη στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Ευχής έργων άλλωστε κάθε υγειώς σκεπτόμενου οπαδού είναι –έστω και την ύστατη στιγμή- να δει επιτέλους συστράτευση και μια πρωτοφανής συσπείρωση (που τόσο πολύ έλειψαν και στοίχισαν τη φετινή σεζόν) για το μεγαλύτερο και κρισιμότερο αναμφίβολα αγώνα της χρονιάς!

Έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης και σεβόμενοι παράλληλα το ειδικό πρόσθετο βάρος της φανέλας που έχουμε τη τιμή να εκπροσωπούμε, απομονώνουμε τα προβλήματα ώστε να μετατρέψουμε τα ελαττώματα σε προτερήματα και ενωμένοι σα μια γροθιά να πάμε στη Θεσσαλονίκη για το διπλό που θα εξασφαλίσει τη σωτηρία μας.

Το έχει αποδείξει άλλωστε πολλές φορές η ομάδα μας ότι μπορεί και ανταποκρίνεται στις δυσκολίες. Έχει ψυχή, κάρμα και θέληση για την επικράτηση, βγάζοντας στους αγώνες της το μέταλλο νικητή που την οδηγεί στις επιτυχίες.

Αυτό πρέπει να κάνει και αύριο και είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρει! Παροπλιζόμαστε από αισιοδοξία και πίστη στους ποδοσφαιριστές μας πως θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό και θα φανούν αντάξιοι των προσδοκιών θα επιστρέψουν με το διπλό στις αποσκευές τους!

Όλοι λοιπόν στο γήπεδο για τη νίκη που θα μας χαρίσει τη σωτηρία!

agskastoria.blogspot.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria