Αυτή ήταν Ομαδάρα, αυτός ήταν Λαός! (φωτογραφίες) - OlaDeka

Αυτή ήταν Ομαδάρα, αυτός ήταν Λαός! (φωτογραφίες)

Καστοριά από τα παλιά

Οι ηρωικοί ποδοσφαιριστές της Καστοριάς δικαίωσαν πρώτα τον εαυτό τους και μετά τους 100 φανατικούς φιλάθλους της, που την ακολούθησαν στη γειτονική πόλη! Αν και οι “γουναράδες”, βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, παίζοντας με 10 παίχτες από το 25ο λεπτό και με σκορ 2-0, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και έφεραν τα “πάνω-κάτω”!

Καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού, το εύστοχο πέναλτι του Αλέκου Παπαδόπουλου στο 45′, που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Καστοριά με την συνεχή παρότρυνση των φιλάθλων που πίστευαν στην ανατροπή, ισοφάρισε στο 50ο λεπτό με γκολ “ποίημα” του Γιώργου Μαντζάνα, που έβαλε “φωτιά” στην κερκίδα της Καστοριάς και “παγωμάρα” στους γηπεδούχους. Στην συνέχεια τα “καναρίνια” έχασαν τα “άχαστα” με κορυφαία τη φάση του Παπαδόπουλου, ο οποίος μετά από πάσα του Αλεξανδρίδη στη μικρή περιοχή, δεν μπόρεσε να σκοράρει με τον τερματοφύλακα της Κοζάνης να πραγματοποιεί απόκρουση που ούτε και ο ίδιος θα φανταζόταν ότι θα μπορούσε να αποκρούσει!!!
Η λύτρωση για την ομάδα της Καστοριάς, ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Παπαδόπουλος κέρδισε πεντακάθαρο πέναλτι, ευστοχώντας για δεύτερη φορά, χαρίζοντας το τρίποντο που αποτελεί την μισή σωτηρία για την ομάδα μας.

Συμπέρασμα: “Η ψυχή των ποδοσφαιριστών, που είχαμε καιρό να δούμε στο γήπεδο και η εκπληκτική παρουσία των φιλάθλων της Καστοριάς-που κέρδισαν κατά κράτος τη μάχη της κερκίδας-ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά μιας απίστευτης και συναρπαστικής αναμέτρησης.”

Δημήτρης Νατσούλης

ΑΝΤΕΝΝΕΣ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria