Πρόγραμμα Επισκέψεων υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Δημήτρη Σαββόπουλου σε Δημοτικά Διαμερίσματα της Π.Ε. Καστοριάς - OlaDeka

Πρόγραμμα Επισκέψεων υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Δημήτρη Σαββόπουλου σε Δημοτικά Διαμερίσματα της Π.Ε. Καστοριάς

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα επισκέψεών του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος και κλιμάκιο των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία», θα επισκεφτούν τις επόμενες ημέρες, τις κάτωθι περιοχές: 

Τετάρτη, 07 Μαΐου 
19:30 Δισπηλιό
20:30 Μαυροχώρι
21:30 Πολυκάρπη
Παρασκευή, 09 Μαΐου
19:00 Κωσταράζι
20:00  Βογατσικό
21:00 Γέρμα
22:30 Ανθοκομική Έκθεση στη Χλόη
Σάββατο, 10 Μαΐου
19:30 Πτελέα
20:15 Κρανοχώρι
21:00 Νεστόριο
22:30 Εκδηλώσεις Κολοκυνθούς

Σημειώνεται επίσης ότι την Πέμπτη, 08 Μαΐου, ώρα 19:30 θα γίνει η Παρουσίαση του συνόλου των υποψηφίων του Ψηφοδελτίου του Συνδυασμού  «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία», στο ξενοδοχείο «Παντελίδη», στην Πτολεμαϊδα. 




ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα των επισκέψεων του, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος καθώς και  οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία», βρέθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου  στους Αμπελόκηπους, την   Ποριά, το  Χιλιόδεντρο, την Τσάκωνη, την  Πεντάβρυσο,  το Επταχώρι, τη  Χρυσή, το  Πευκόφυτο, την Κοτύλη, την Οινόη, την Ιεροπηγή και την Αγία Κυριακή.
Εκεί ο κ. Σαββόπουλος και οι υποψήφιοι σύμβουλοί του είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν  με τους κατοίκους, αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που τους απασχολούν  και συνομίλησαν  για τις ανάγκες της  κάθε περιοχής.   

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα  Δευτέρα, 05 Μαΐου το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στην Κλεισούρα (18:30 Μονή Παναγίας Κλεισούρας και έπειτα σε κεντρικά σημεία του χωριού)
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria