Νέο σοκ για την Καστοριά – Έφυγε και ο δεύτερος αρχηγός Μίμης Παπαδόπουλος - OlaDeka

Νέο σοκ για την Καστοριά – Έφυγε και ο δεύτερος αρχηγός Μίμης Παπαδόπουλος

Νέο σοκ για την Καστοριά – Έφυγε και ο δεύτερος αρχηγός Μίμης Παπαδόπουλος

Παρελθόν για τους «γουναράδες» από τη Δευτέρα ο έμπειρος μέσος και εκ των αρχηγών, που αποχώρησε οικειοθελώς. Αγωνιστικά νέα ενόψει Κοζάνης και οι υπολογισμοί για τη σωτηρία

Ακόμα μια αποχώρηση για την Καστοριά, μάλλον… εκτός προγράμματος, που «ξεγυμνώνει» και άλλο την ομάδα του Ανδρέα Λέτσιου για τα τρία τελευταία παιχνίδια. Μετά τους Αναγνωστόπουλο, Βελλίδη και Κουρτίδη, από τους «γουναράδες» αποτελεί παρελθόν ο μέσος Μίμης Παπαδόπουλος.

Ένας εκ των πλέον έμπειρων αλλά και αρχηγών της ομάδας, είχε μια διαφωνία τη Δευτέρα και ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από τους Καστοριανούς, όπερ και εγένετο. Η ομάδα της δυτικής Μακεδονίας παραμένει στην… πρίζα, αφού είναι μόνο στο «συν ένα» από τη ζώνη υποβιβασμού, έχοντας τέσσερα ματς χωρίς νίκη (δυο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες).
Η Καστοριά καλείται να κάνει μια νέα αρχή και να φύγει με το διπλό την Κυριακή από την Κοζάνη, παίζοντας χωρίς τον τιμωρημένο Γιώργο Κεφάλα (έτσι δημιουργείται θέμα στα χαφ, σε συνδυασμό με τη φυγή του Δ. Παπαδόπουλου). Στους «γουναράδες» άρχισαν ήδη οι υπολογισμοί και τα… κομπιουτεράκια για την προσπάθεια σωτηρίας, ενόψει των αγώνων με τους Κοζανίτες και συνέχεια με Δόξα Πενταλόφου (εντός) και Οδυσσέα Κορδελιού (εκτός). Αν και ο Λέτσιος ζητά να βλέπουν τα παιχνίδια βήμα προς βήμα, αφού κάθε αγωνιστική διαμορφώνονται άλλες ισορροπίες και δεδομένα.
dokari.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria