ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΤΟΗΤΟΣ - OlaDeka

ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΤΟΗΤΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – »Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΟΥΝΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ’ ΕΞΟΧΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!

Για πρώτη φορά συζητιέται επιτέλους ανοιχτά και ΠΟΛΙΤΙΚΑ η προοτπική της σε βάθος χρόνου –και χωρίς δυσμενείς επιπτώσεις για τους σημερινούς εργαζόμενους στον κλάδο, ίσα ίσα το αντίθετο– κατάργησης του καταδικασμένου στη συνείδηση όλων των προοδευτικών πολιτών του πλανήτη, παρακμασμένου, αντιοικολογικού και μη βιώσιμου εμπορίου της γούνας και η σταδιακή προσαρμογή σε ένα καινούργιο παραγωγικό μοντέλο για την οικονομία της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο αγώνας που κάνουμε εδώ και χρόνια πολτικοί, ακτιβιστές, φιλόζωοι, περιβαλλοντικά και φιλοζωικά σωματεία και οργανώσεις –στην Ελλάδα και σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο– κατά του εμπορίου της γούνας διεθνώς, έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς σε μια σειρά από χώρες όπως η Ολλανδία, η Σλοβενία, η Αυστρία, η Κροατία, η Αγγλία, η Σουηδία κτλ. όπου είτε καταργούνται οριστικά είτε τίθενται πολύ αυστηροί περιορισμοί στα εκτροφεία και στο γουνεμπόριο.

Προσωπική μου υπόσχεση: δεν θα πάψω να μάχομαι για να γίνουν πραγματικότητα οι ιδέες μας. Μέσα κι έξω από τα κόμματα, στην κοινωνία και στις οργανώσεις των απανταχού φιλόζωων.

Στόχος μας, να πάψει η ασύδοτη εκμετάλλευση των πιο αδύναμων, και μάλιστα με εξευτελιστκό και βασανιστικό τρόπο, είτε αφορά τους ανθρώπους, είτε αφορά τα νοήμονα και συναισθανόμενα πλάσματα που μαζί τους μοιραζόμαστε αυτό τον όμορφο πλανήτη – τη μόνη βάση της ζωής μας.

Θέμης Δημητρακόπουλος
Συντονιστής της Ομάδας για τα Δικαιώματα και την Προστασία των Ζώων/Τμήμα Οικολογίας και Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria