ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΔΑΚΗΣ) - OlaDeka

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΔΑΚΗΣ)

Προσωπικές 
πληροφορίες
Όνομα πατρός: ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Όνομα μητρός: ΔΗΜΗΤΡΑ
Έτος γέννησης: 12/07/1974
Τόπος γέννησης: ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Οικογενειακή κατάσταση:

ΕΓΓΑΜΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ

Επάγγελμα
ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, μέλος ΤΕΕ, αριθμός μητρώου 92307.
Σπουδές
  • Αποφοίτησα το έτος  1998 από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αγγλόφωνου Πανεπιστημίου Βουδαπέστης με το δίπλωμα ‘‘ ΒΑCHELOR OF SCIENCE ’’.
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
  • « ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ 12 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ».
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
  • Διετή φοίτηση στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αγγλόφωνου Πανεπιστημίου Βουδαπέστης. Κατά την διάρκεια της φοίτησης,  μου απονεμήθηκε  από τον πρύτανη του πανεπιστημίου , έπαινος για την υπευθυνότητα και την αφοσίωση μου στις σπουδές. Αποφοίτησα τον Ιούλιο του 2000 με τον τίτλο                ‘‘ MASTER OF SCIENCE ’’ και κατεύθυνση                  « ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ».
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
  • «ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗΣ & ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ».
Γλώσσες
  • ΑΓΓΛΙΚΑ : PROFICIENCY
Γνώσεις Η/Υ
  • Καλή γνώση και χειρισμός εφαρμογών σε περιβάλλον WINDOWS καθώς και γνώση των εφαρμογών MS OFFICE. 
  • Καλή γνώση και χειρισμός του προγράμματος MASTER [ ενιαίο ΣΤΑΤΙΚΟ (  FESPA ) & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ( TEKTΩN )  πρόγραμμα ].
  • Εμπειρία και γνώση του διαδικτύου ( INTERNET ).
Εργασιακή 
εμπειρία
  • Μελέτη & επίβλεψη στρατιωτικών έργων , από τον Ιούνιο του 2001 έως τον Οκτώβριο του 2002 , από τον βαθμό Δόκιμου Έφεδρου Αξιωματικού του Ε. Σ . Κατά την διάρκεια της θητείας μου, ήμουν υπεύθυνος και επικεφαλής για τα παρακάτω : Τοπογραφικές μελέτες, επίβλεψη έργων οδοποιίας , εκπόνηση μελετών και επίβλεψη για την ανακατασκευή Στρατιωτικών Οικιών Αξιωματικών (Σ.Ο.Α.), εκπόνηση μελετών και επίβλεψη για την ανακατασκευή καθώς και για την αλλαγή χρήσης παλαιών στρατιωτικών κτιρίων , εκπόνηση μελετών και επίβλεψη κατασκευής δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης , εκπόνηση μελετών και επίβλεψη σιδηροκατασκευών, συνεργασία με ιδιώτες εργολάβους και εμπόρους οικοδομικών υλικών.
  • Από τον Ιούνιο του 2002 μέχρι και σήμερα εξασκώ το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού διατηρώντας τεχνικό γραφείο. Δραστηριοποιούμαι στον κατασκευαστικό τομέα, κάνοντας μελέτη και επίβλεψη για κατοικίες, καταστήματα, βιομηχανικούς και βιοτεχνικούς χώρους , κτηνοτροφικές μονάδες κτλ.
  • Από 17/05/2004 έως 22/07/2004 προσλήφθηκα από την Δημοτική Επιχείρηση Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) ΔΗΜΟΥ Καστοριάς  για να διδάξω στο πρόγραμμα «Κατάρτιση Συμβούλων Διαχείρισης Κοινοτικών Προγραμμάτων» σε σύνολο ωρών πρακτικής 160.
  • Από τον Σεπτέμβριο του 2003 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2008  ήμουν επιστημονικός συνεργάτης της Αναπτυξιακής Καστοριάς, έχοντας σύμβαση έργου. Διαχειριζόμουν το πρόγραμμα ΟΠΑΑΧ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ως πολιτικός μηχανικός του προγράμματος ήμουν υπεύθυνος για την αξιολόγηση, τον έλεγχο, την παρακολούθηση και την παραλαβή επενδυτικών σχεδίων που αφορούν ιδιωτικά έργα (πχ Ξενοδοχειακές μονάδες, Μεταποιητικές επιχειρήσεις, παραδοσιακές ταβέρνες και καφενεία κτλ) και δημόσια έργα (πχ Αποκαταστάσεις κτιρίων που αποτελούν παραδοσιακή κληρονομιά για τον τόπο, Τεχνικά έργα, Δημόσια έργα κτλ) .
  •   Από τον Δεκέμβριο του 2010 μέχρι και σήμερα, είμαι επιστημονικός συνεργάτης της Αναπτυξιακής Καστοριάς, έχοντας σύμβαση έργου. Διαχειρίζομαι το πρόγραμμα ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ LEADER  του ΠΑΑ 2007-2013. Ως πολιτικός μηχανικός του προγράμματος είμαι υπεύθυνος για την αξιολόγηση επενδυτικών σχεδίων που αφορούν ιδιωτικά έργα (πχ Ξενοδοχειακές μονάδες, Μεταποιητικές επιχειρήσεις, παραδοσιακές ταβέρνες και καφενεία κτλ) και δημόσια έργα (πχ Αποκαταστάσεις κτιρίων που αποτελούν παραδοσιακή κληρονομιά για τον τόπο, Τεχνικά έργα ,Δημόσια έργα κτλ) .
  • Από τον Σεπτέμβριο του 2012 μέχρι και σήμερα, είμαι συνεργάτης της εταιρείας ΣΑΜΑΡΑΣ Κ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, έχοντας συνεργασία στον τομέα της υγιεινής και της ασφάλειας. Συγκεκριμένα μέχρι και σήμερα για λογαριασμό της παραπάνω εταιρείας, είμαι τεχνικός ασφαλείας σε εταιρείες όπως ο ΑΚΤΩΡ, J&B AVAX, LIDL, ΜΟΥΖΕΝΙΔΗΣ, ΛΙΘΟΣ κτλ.
Εκπαιδεύσεις
  • Από 05/04/2004 μέχρι 19/07/2004 παρακολούθησα το Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης «Στελέχη λειτουργίας και παρακολούθησης εγκαταστάσεων λειτουργίας αποβλήτων» στο πλαίσιο του έργου ¨Κατάρτιση σε θέματα προστασίας και διαχείρισης περιβάλλοντος¨ του Ε.Π. «Απασχόληση και Επαγγελματική Κατάρτιση», συνολικής διάρκειας 400 ωρών, με 280 ώρες θεωρητική κατάρτιση & 120 ώρες πρακτική άσκηση.
  • Από 02/06/2008 έως 06/06/2008 παρακολούθησα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 37 ωρών με θέμα ¨ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟΤΗΤΑΣ¨ στα πλαίσια του προγράμματος γειτνίασης  ΕΛΛΑΔΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΤΠΑ/CARDS, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών στα διασυνοριακή περιοχή.
  • Από 25/04/2012 έως 11/05/2012 παρακολούθησα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο ¨ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ¨ για την ενότητα «Κτηρίων» συνολικής διάρκειας 60 ωρών (θεωρίας και πρακτικής).

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria