ΕΚΛΟΓΕΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΛΑΠΟΡΔΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ - OlaDeka

ΕΚΛΟΓΕΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΛΑΠΟΡΔΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ

Αγαπητοί φίλοι,

Στις δημοτικές εκλογές που έρχονται σε λίγες μέρες θα εκλεγεί μια τοπική αρχή που θα επηρεάζει τις τύχες μας και των παιδιών μας για πέντε ολόκληρα χρόνια! Και μάλιστα χρόνια καθοριστικά σε πολλά επίπεδα, λόγω κυρίως των τόσο έντονων εξελίξεων στη χώρα μας, αλλά και πανευρωπαϊκά. Η τοπική αρχή με τη μορφή που έχει πάρει ως διευρυμένος δήμος, δεν αφορά πλέον και μόνο απλές διαδικασίες ούτε

είναι ένα στεγνό εκτελεστικό όργανο ως ένας απλός διεκπεραιωτής.

Η τοπική αρχή έχει δικαιοδοσίες σε θέματα όπως ο πολιτισμός και ο τουρισμός, η παιδεία και τα σχολεία των παιδιών μας! Η Καστοριά δεν μπορεί να μένει μια μικρή, αφανής επαρχιακή πόλη όπως τόσες άλλες! Έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα της φυσικής ομορφιάς και του καθαρού περιβάλλοντος, της πλούσιας πολιτιστικής παράδοσης και των πολλαπλών ιστορικών μνημείων. Τα χωριά του διευρυμένου δήμου έχουν πλούσια παράδοση και ασύγκριτη φυσική ομορφιά! Πρέπει μέσα από δομές και δραστηριότητες πολλών, όλης της τοπικής αυτοδιοίκησης, όλα αυτά να επικοινωνηθούν και να προωθηθούν σωστά, ώστε ο τουρισμός να φέρει την αλλαγή του οικονομικού τοπίου που όλοι μας ποθούμε!

Αγαπητοί μου φίλοι, δε μπορώ να μένω άλλο αμέτοχη περιμένοντας πάντα από άλλους να κάνουν τη διαφορά, να προσφέρουν και να δημιουργήσουν! Αποφάσισα να συμμετέχω, αντί να γκρινιάζω για όσα θεωρώ ότι μπορούσαν να έχουν γίνει καλύτερα. Αποφάσισα να προσπαθήσω κι εγώ με τον τρόπο μου, να κάνω όλα όσα πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν ώστε να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο μας, ώστε ο Δήμος Καστοριάς να γίνει το κόσμημα που του αξίζει! Αποφάσισα να στηρίξω ανθρώπους που έδειξαν την αγάπη τους για τον τόπο και προσπάθησαν να κάνουν τη διαφορά.  Αποφάσισα να προσπαθήσω να αλλάξω πράγματα προς το καλύτερο, να βοηθήσω τον τόπο μας! Τα προηγούμενα τριάμιση χρόνια ήταν μια πολύ καλή αρχή για τον νέο διευρυμένο Καλλικρατικό μας δήμο. Τα πέντε χρόνια που έρχονται πρέπει να είναι μια πολύ καλή συνέχεια!

Γι αυτό
Ζητώ την στήριξη σας σ’ αυτή μου την προσπάθεια.
Ζητώ την ψήφο σας ως Δημοτική Σύμβουλο Καστοριάς
Με τον Μανώλη Χατζησυμεωνίδη και τον συνδυασμό ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

 ΛΑΠΟΡΔΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ 
Εκπαιδευτικός, πτυχιούχος ΑΠΘ, Φροντιστηριούχος
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ. Καστοριάς 
Λίγα λόγια για μένα 
Γεννήθηκα  το 1971 σε χωριό του Κιλκίς όπου από μικρή έμαθα να βοηθώ στις αγροτικές εργασίες της οικογένειάς μου.
Σπούδασα Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όπου έκανα τα πρώτα επαγγελματικά μου βήματα σε μεγάλα φροντιστήρια της πόλης ενώ για τρία χρόνια μετέπειτα διατήρησα κέντρο ξένων γλωσσών στο χωριό καταγωγής μου. 
Το 1997 μετακομίζω στην Καστοριά λόγω γάμου και ιδρύω σταδιακά τρία κέντρα ξένων γλωσσών, στο κέντρο της πόλης, στην περιοχή Χλόης και στα Γρεβενά, τα οποία διατηρώ έως σήμερα. 
Είμαι παντρεμένη με τον Βασίλη Καραστέργιο (το γένος Κυπαρίσση), και έχω αποκτήσει 2 αγόρια τον Ευθύμη 16 χρονών και τον Λάζαρο 11 χρονών.  
Μιλώ επίσης άπταιστα Γαλλικά και γνωρίζω πληροφορική σε ανώτατο επίπεδο. Στην πορεία αυτών των χρόνων έχω επίσης εργασθεί ως Επιστημονική Συνεργάτης στο ΤΕΙ Καστοριάς διδάσκοντας αγγλικά στα τμήματα Δημοσίων Σχέσεων και Πληροφορικής και είμαι έως και σήμερα εξετάστρια προφορικού λόγου στο Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας. Επίσης, σε συνεργασία με διάφορους ιδιωτικούς και κρατικούς φορείς, έχω εργασθεί ως εισηγήτρια σεμιναρίων και διερμηνέας – μεταφράστρια συνεδρίων και επιστημονικών εγχειριδίων. 
Η αγάπη μου για την πόλη που μεγαλώνω τα παιδιά μου και δραστηριοποιούμε  επαγγελματικά με οδήγησαν στην απόφαση να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τα κοινά σε μια χρονική στιγμή που η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους μεθοδικούς, που έχουν μάθει να προσπαθούν και να δουλεύουν σκληρά και αγαπούν αυτόν τον τόπο.
e-mail:  HYPERLINK “mailto:[email protected][email protected]

τηλ. 6948482129
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria