Καστοριά: Η δικαιοσύνη μίλησε! - OlaDeka

Καστοριά: Η δικαιοσύνη μίλησε!

Καστοριά: Η δικαιοσύνη μίλησε!

Παρασκευή 9 Μαΐου στις δικαστικές αίθουσες. Πιστεύω στη δικαιοσύνη και είμαι σίγουρος ότι η απόφαση θα είναι με το δίκιο.»….

Πόσο δίκαιο είχαν….!!!!

Καθώς οι αίθουσες των Δικαστηρίων απένειμαν πλήρη δικαιοσύνη με τη διοίκηση Πεπελίδη να κάνει το 3-0 έναντι της πλευράς του Καλλίνικου για τα ”περίφημα” ασφαλιστικά μέτρα, αποδεικνύοντας και στους πλέον δύσπιστους επικριτές της πως έχοντας στη κατοχή της όλα τα απαραίτητα έγγραφα είναι καθόλα νόμιμη!

Η λογική πρυτάνευσε με τη τρίτη κατά σειρά προσπάθεια του ¨γραφικού¨ που ο ίδιος υπέγραψε τη μεταβίβαση του συλλόγου(!) και των κοντινών συνεργατών του να πέφτει στο κενό, εξέλιξη φυσικά καθόλα αναμενόμενη από τη στιγμή που οι ασταθείς κατηγορίες του δεν είχαν καμία υπόσταση.

Με συνοπτικές λοιπόν διαδικασίες η καινούργια διοίκηση του ΑΓΣΚαστοριάς εξέθεσε με πράξεις τον τέως πρόεδρο της ομάδας, καθώς και τον υποψήφιο επίδοξο μνηστήρα για το προεδρικό θώκο, δείχνοντας ξεκάθαρα πως ήρθε εδώ για να μείνει!

Μετά τη σημερινή απόφαση ευελπιστούμε πως τόσο οι θεατρινισμοί όσο και οι δίχως προηγούμενο γραφικότητες που συναντήσαμε όλο αυτό το διάστημα θα σταματήσουν, καθώς -για όσους δε το έχουν αντιληφθεί- η ομάδα μας παίζει μέσα στις επόμενες ημέρες τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς!

Ως εκ τούτου αποτελεί ουτοπία τη παρούσα τουλάχιστον χρονικά στιγμή, να μπούμε σε περαιτέρω διαμάχες, απέναντι σε άτομα που θέλουν συνεχώς να προκαλούν προβλήματα.

Η αλήθεια εξάλλου έλαμψε διαπαντός!

Ας στηρίξουμε λοιπόν την ομάδα μας κι ας πετάξουμε έξω τα δουλικά παπαγαλάκια και τους αυλικούς με τους διθυράμβους…

agskastoria.blogspot.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria