ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΡΗ (ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΚΗ) - OlaDeka

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΡΗ (ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΚΗ)

ΣΑΡΡΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  του Αλεξάνδρου
Γεννήθηκε το 1966 στο Τορόντο του Καναδά
Eίναι μόνιμος κάτοικος Άργους Ορεστικού. 
Είναι παντρεμένος και  πατέρας δύο παιδιών 
Υπηρετεί από το 1989 στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της

Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Κατά τα έτη 2002 και 2006 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Άργους Ορεστικού και συμμετείχε ως μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου 
Το 2007 ορίσθηκε Αντιδήμαρχος του Δήμου Άργους Ορεστικού ενώ τα έτη 2009-2010 διετέλεσε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου καθώς επίσης και Πρόεδρος  της Επιτροπής Παιδείας Δήμου και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του ίδιου Δήμου καθώς επίσης  και Αντιπρόεδρος ΚΕ.Φ.Ο. από το 2007 έως και το 2010.
Από το 2003 έως και το 2010 υπήρξε Πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής Δήμου Άργους Ορεστικού και Πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου.
Έχει υπηρετήσει και υπηρετεί τον αθλητισμό από τις θέσεις του Προέδρου, Γενικού Γραμματέα και του ταμία σήμερα, στην Ε.Α.Σ.   Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δυτικής Μακεδονίας.
Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ που δραστηριοποιείται στον Κλασικό Αθλητισμό.
Από το 2000 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ (ομάδα Μπάσκετ η οποία αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική Κατηγορία) και Πρόεδρος αυτού από το 2012 έως και σήμερα.

Θεωρώ υποχρέωση μου να σας υποσχεθώ ότι θα αγωνιστώ μαζί σας με εντιμότητα, συνέπεια, ευθύνη, ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα για μια καλύτερη Δυτική Μακεδονία, για έναν Νομό Καστοριάς που θα δίνει ελπιδοφόρα προοπτική στα παιδιά μας
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria