ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΖΑΛΙΚΑ - OlaDeka

ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΖΑΛΙΚΑ

ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΖΑΛΙΚΑ

Η παρουσία του έμπειρου τεχνικού δίπλα στον πρόεδρο των «γουναράδων» Νίκο Πεπελίδη στο τελευταίο ματς στο Κορδελιό γεννά αυτόματα σενάρια συνεργασίας!
Μια από τις λύσεις που φέρεται να εξετάζει η Καστοριά για την άκρη του πάγκου της ενόψει της νέας σεζόν είναι όπως φαίνεται
αυτή του Νίκου Ζαλίκα!
Ο έμπειρος Κατερινιώτης τεχνικός φέρεται να δέχθηκε κρούση από τη διοίκηση των «γουναράδων» και μέσα στη σεζόν, αλλά τότε το θέμα δεν προχώρησε, αλλά τώρα οι πιθανότητες για συνεργασία είναι σαφώς περισσότερες, μιας και ο Ανδρέας Λέτσιος με τα υπάρχοντα δεδομένα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν (υπάρχει και ένα μικρό παράθυρο πάντως να αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή).

Μάλιστα, ο Ζαλίκας, που φέρεται να εξετάζει πρόταση και από ομάδα της… Ασίας (!), παρακολούθησε το τελευταίο φετινό παιχνίδι των Καστοριανών, στο Κορδελιό με τον Οδυσσέα, δίπλα στον πρόεδρο Νίκο Πεπελίδη, φουντώνοντας ακόμα περισσότερο τα σενάρια συνεργασίας.

Ο Νίκος Ζαλίκας στο παρελθόν έχει δουλέψει ακόμα σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Καβάλα, Νίκη Βόλου, Λαμία, Πανσερραϊκό, Αναγέννηση Γιαννιτσών (τελευταίος σταθμός), Θερμαϊκό και Πυργετό, αλλά και ως βοηθός προπονητή σε πολλές ομάδες (Ολυμπιακός, Άρης, ΠΑΟΚ κ.α.).

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ώστε να αρχίσει ο σχεδιασμός για την ιστορική ομάδα της δυτικής Μακεδονίας.

pieriasport.blogspot.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria