ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ - OlaDeka

ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ

Το oladeka οφείλει να αποκαταστήσει την ατυχή εικόνα που παρουσίασε σε παλαιότερο άρθρο του όσον αφορά σε κριτική που έπραξε έναντι του κ.Δημήτρη Καραμανίδη   σχετικά με το θέμα της πολιτικής της κυβέρνησης για τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης που πλήττει οικονομικά την Καστοριά. Έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Η κριτική μας είχε καθαρά πολιτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αφορούσε στην προσωπικότητα του κ.Καραμανίδη.  Οι δύσκολες συνθήκες που διανύει η χώρα μας και ιδιαίτερα η περιοχή μας σε συγκεκριμένα θέματα, μας παρέσυρε με αποτέλεσμα να φανεί ότι εμείς είχαμε ως στόχο την προσβολή επί προσωπικού του κ.Καραμανίδη.

Δηλώνουμε ευθαρσώς ότι όχι μόνο δεν αμφισβητούμε τον χαρακτήρα και την ακεραιότητα της προσωπικότητας του κ.Καραμανίδη, αλλά και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για την εικόνα που δόθηκε εξαιτίας της δικής μας ατυχούς διατύπωσης της πολιτικής κριτικής μας για θέματα που ο ίδιος ο κ. Καραμανίδης όπως φάνηκε στη συνέχεια έκανε προσπάθειες για το καλύτερο της τοπικής κοινωνίας της Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria