Γίγαντες από την Καστοριά θα μαγειρέψουν αρχιμάγειρες στο Χονγκ Κονγκ! - OlaDeka

Γίγαντες από την Καστοριά θα μαγειρέψουν αρχιμάγειρες στο Χονγκ Κονγκ!

Γίγαντες από την Καστοριά θα μαγειρέψουν αρχιμάγειρες στο Χονγκ Κονγκ!

Παρουσίαση GReat Kouzina Ελληνικής Γαστρονομίας στο «Tapas Bar»

Aπό 5 έως και 12 Ιουνίου 2014
H Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος σε συνεργασία με το Ελληνικό Προξενείο στο Hong Kong, θα παρουσιάσουν Ελληνική Γαστρονομία στο Hong
Kong.

Το μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, executive Chef Μάνδρος Βασίλης θα παρουσιάσει το εγχείρημα GReat Kouzina στο Tapas Bar του Ξενοδοχείου «Kowloon Shangri – La» στο Hong Kong από 5, έως και 12 Ιουνίου 2014.

Ο Ex. Chef μέσα από τα πιάτα του, θέλει να συστήσει στους παρευρισκόμενους την απλότητα της Ελληνικής γαστρονομίας δένοντας την υψηλή διατροφική αξία με τα απολύτως γευστικά αποτελέσματα.

Μεταξύ των πιάτων που θα παρουσιάσει είναι Ντακοσαλάτα από την Κρήτη, Καλαμάρι από τη Λέρο, Μελιτζανοσαλάτα από το Λεωνίδιο, Γίγαντες από την Καστοριά, Γαύρο μαριναρισμένο από τη Λέσβο, Μύδια σαγανάκι από τη Θεσσαλονίκη, Συμιακό γαριδάκι σε φωλιά πατάτας, Μπατζίνα από τα Τζουμέρκα και Χορτοκεφτέδες. Σκοπός του chef, αλλά και του Ελληνικού προξενείου είναι να φέρουν τον κόσμο σε επαφή με την αυθεντική ελληνική κουζίνα και με γευστικά πιάτα μαγειρεμένα αποκλειστικά με Ελληνικά προϊόντα.

Φυσικά, τα εδέσματα θα συνοδεύονται από Ελληνικά κρασιά, αλλά και πρωτότυπα κοκτέιλ από ούζο.

newsbeast.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria