ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ: ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΣ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ: ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΣ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Μετά από 3 μήνες λύνει τη σιωπή του ο Πρόεδρος της Καστοριανής Συμμαχίας και πρώην Πρόεδρος του Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Ουσταμπασίδης Παναγιώτης.

«Πριν από 13 χρόνια έδωσα τον λόγο μου στον εαυτό μου και στους ανθρώπους που με αγαπάνε ότι δεν θα ξαναπεράσω τις δικαστικές αίθουσες ως κατηγορούμενος και δόξα το Θεό τα

κατάφερα.

Δεν ξέρω όμως τι θα γίνει από εδώ και πέρα γιατί είμαι υποχρεωμένος να προστατεύσω τον Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ από οποιονδήποτε θέλει να τον “ξαναβρομίσει” γιατί εμείς ξέρουμε τον αγώνα που κάναμε σαν Καστοριανή Συμμαχία το καλοκαίρι του 2012 όταν και αναλάβαμε τις τύχες του συλλόγου και είμαστε υπερήφανοι για τα όσα κάναμε και όσα προσφέραμε, στην Ομάδα μας, στην Πόλη μας, στο Νομό μας.
Αυτή η επιστολή γράφτηκε μόνο και μόνο γιατί  θέλουμε να απολογηθούμε στον κόσμο που μας πίστεψε, μας αγάπησε και μας στήριξε και όλοι μαζί μέσα σε 20 μήνες  από το τοπικό πρωτάθλημα φτάσαμε να καμαρώνουμε την ομάδα μας στην 3η θέση της Γ’ Εθνικής.
Από εκεί και μετά και αφού δεν μπορούσα εγώ προσωπικά να “τρέξω” άλλο  οικονομικά την ομάδα, ζήτησα από οποιονδήποτε επενδυτή και όχι “τεχνοκράτη” να βοηθήσει για να ανέβει ακόμα περισσότερο η ομάδα. Τότε μας προέκυψε ο τωρινός πρόεδρος σαν επενδυτής αλλά αποδείχτηκε “αχυράνθρωπος” και “ψεύτης”. Στη ζωή μου έμαθα να αναλαμβάνω τις ευθύνες των λόγων μου και των πράξεων μου, αυτό κάνω και τώρα, και τα λέω αυτά γιατί όταν υπογράψαμε το προσύμφωνο το οποίο κάποια Μ.Μ.Ε. της Θεσσαλονίκης το κάνανε σημαία, είχαμε προσυμφωνήσει παρουσία και του αρχηγού της ομάδας Β. Αναγνωστόπουλο, ότι πρώτα θα πληρώσουμε όλες τις υποχρεώσεις και μετά θα λειτουργήσουμε. Παρά ταύτα όχι μόνο δεν πλήρωσε τίποτα, αλλά απεναντίας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα πάντα και ακόμα περισσότερο την αγάπη μας για την ομάδα. Αυτό ακριβώς έπραξε  την Παρασκευής  7 Φεβρουαρίου και ενώ ήταν όλα προγραμματισμένα για να μεταβεί η ομάδα στην Κέρκυρα ο “κύριος”  αυτός απαίτησε να παραιτηθούμε όλοι ακόμα και εγώ αλλιώς δεν έδιναν σαν “επενδυτές” 1750€ για τα έξοδα της αποστολής, και όταν του είπα ότι θα πάμε -2 βαθμούς  μου είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει και όταν τον ρώτησα τι θα πει ο κόσμος μου απάντησε «γ… τον κόσμο». Όταν βρέθηκα σε αυτή τη θέση και αφού δεν αποσκοπούσα σε προσωπικό όφελος αλλά ούτε σε θεσμική θέση προτίμησα να παραιτηθώ για το καλό της ομάδας. Για σκεφτείτε να έπραττα το αντίθετο, 3 βαθμοί χαμένοι από τη νίκη που κάναμε και -2 που δεν θα πηγαίναμε να παίξουμε, -5 και καταστροφή, γιατί τώρα θα είχαμε 38 βαθμούς. 
Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν γιατί αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη θέση και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να σώσουμε την ομάδα. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι.
Πρώτα απ’ όλα απευθύνομαι στα παιδιά πιστεύοντας στην αξία τους. Δεν υπάρχει αντίπαλος να τους αντισταθεί.
Κατόπιν στον κόσμο, αυτόν που κάναμε να ξανάρχεται στο γήπεδο. Όλοι μαζί να γίνουμε ο δωδέκατος παίκτης. Να βοηθήσουμε τα παιδιά στην προσπάθεια τους.
Τα υπόλοιπα διοικητικά την Παρασκευή 9 Μαΐου στις δικαστικές αίθουσες. Πιστεύω στη δικαιοσύνη και είμαι σίγουρος ότι η απόφαση θα είναι με το δίκιο.» 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria