«Παίζει» την χρονιά η Καστοριά! - OlaDeka

«Παίζει» την χρονιά η Καστοριά!

«Παίζει» την χρονιά η Καστοριά!

Χωρίς αύριο είναι το παιχνίδι για την Καστοριά κόντρα στην Κοζάνη

Οι τρεις βαθμοί αποτελούν μονόδρομο στη προσπάθεια για παραμονή του ιστορικού σωματείου που θα παίξει στο προσεχή 90λεπτο τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς!

Με τους υπόλοιπους ανταγωνιστές να ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής, τα περιθώρια έχουν στενέψει αισθητά, ωστόσο στα «καναρίνια» επικρατεί συσπείρωση και διάχυτη αισιοδοξία πως η ομάδα θα τα καταφέρει, αρχής γενομένης από αύριο!

Είναι ευρέως γνωστό εξάλλου πως οι παλαί ποτέ Κυπελλούχοι Ελλάδος χρειάζονται δύο νίκες στα τρία εναπομείναντα ματς προκειμένου να ανανεώσουν το εισιτήριο τους για την Γ’ Εθνική και τη νέα σεζόν.

Το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα με την αποφασιστικότητα να ξεπερνάει κάθε προηγούμενο και ο Ανδρέας Λέτσιος, ανήμερα των 40ων γενεθλίων του, περιμένει από τους παίκτες να του χαρίζουν τη νίκη, που θα είναι για αυτόν το καλύτερο δώρο!

Ο Βολιώτης τεχνικός κατάστρωσε τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στο τιμωρημένοΚεφάλα (θα απουσιάσει για πρώτη φορά απο την αρχή της σεζόν) καθώς επίσης και το τραυματία Τερέζιου, σε δύο πολύ μεγάλες αναμφίβολα απώλειες γύρω από τον άξονα.

Η αποστολή των «ερυθροκίτρινων» θα γευματίσει σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής και λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 14:00 θα αναχωρήσει οδικώς για τη Κοζάνη, έχοντας τη συμπαράσταση πολυάριθμων οπαδών της που θα μεταβούν μεμονωμένα στο Δημοτικό Στάδιο.

mikriliga.com

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria