Απάντηση του κ. Νίκου Καλλίνικου στο δημοσίευμα του agskastorias η δικαιοσύνη μίλησε! - OlaDeka

Απάντηση του κ. Νίκου Καλλίνικου στο δημοσίευμα του agskastorias η δικαιοσύνη μίλησε!

“Με έκπληξη διαπιστώσαμε διαβάζοντας το κείμενο που αναρτήθηκε στο agskastoria.blogspot.gr, ότι η δικαιοσύνη μίλησε και ότι η διοίκηση του κ. Πεπελίδη έκανε το 3-0 έναντι της πλευράς του Καλλίνικου για τα “περίφημα” ασφαλιστικά μέτρα, εκθέτοντας με πράξεις τον τέως πρόεδρο της ομάδας, καθώς και τον υποψήφιο, επίδοξο “μνηστήρα”, για τον προεδρικό θώκο.

Θα ήθελα, λοιπόν, να αναφέρω, από πού εξηγείται το συμπέρασμα ότι η διοίκηση του κ. Πεπελίδη κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα, αφού το μόνο που ζήτησα από το σεβαστό δικαστήριο ήταν να μου δωθούν τα βιβλία του συλλόγου, τα οποία, τελικά και πήρα με απόφαση του δικαστηρίου στα χέρια μου, διαπιστώνοντας ουκ ολίγες ατασθαλίες.

Ποια, επομένως, αλήθεια έλαμψε διαπαντός, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του agskastoria.blogspot.gr (;) αφού η επιδίωξή μου ήταν να μου δοθούν τα βιβλία του συλλόγου και να οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης του Α.Γ.Σ.Κ. Καστοριά, δεκαπέντε ημέρες από τη δημοσίευση της απόφασης του δικαστηρίου, όπου θα τεθούν όλα τα ζητήματα για τη νομιμότητα των πράξεων της σημερινής διοίκησης.

ΣΕΝΤΡΑ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria