Aνατριχιαστικό βίντεο με πρωταγωνιστές τους φίλους του Ε.Βενιζέλου: Ρωσόφωνοι πεθαίνουν στις κρεμάλες του Κιέβου (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) - OlaDeka

Aνατριχιαστικό βίντεο με πρωταγωνιστές τους φίλους του Ε.Βενιζέλου: Ρωσόφωνοι πεθαίνουν στις κρεμάλες του Κιέβου (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ανατριχιαστικό βίντεο με απαγχονισμό ρωσόφωνων πολιτών από τους μισθοφόρους του Κιέβου φέρνει στη δημοσιότητα το defencenet. Πρόκειται για τους ίδιους μισθοφόρους του εγκληματικού καθεστώτος του Κιέβου με τους οποίους
ανταλάσσει χειραψίες ο Ε.Βενιζέλος.

Βίντεο σοκ έρχεται για άλλη μια φορά από την Ουκρανία με νέα θηριωδία των νεοναζιστών Γερμανοχαζάρων του Δεξιού Τομέα, οι οποίοι απαγχονίζουν χαρούμενοι ρωσόφωνους σε ένα δέντρο ενώ πάνω τους έχουν κρεμάσει ταμπέλα που γραφει: “Κρεμάστε τους Ρώσους”.

Όπως και τα έτερα απάνθρωπά κτήνη των τζιχαντιστών στη Συρία έτσι και οι νεοναζί που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ (όπως και οι ισλαμιστές αντάρτες στη Συρία), θέλουν να δημσιοποιούν τα εγκλήματά τους για τα οποία είναι περήφανοι όπως και οι πρόγονοί τους, τα ουκρανικά SS του Στέπαν Μπαντέρα, που εξόντωσαν δύο εκατομμύρια συμπατριωτών τους κατά την διάρκεια του Β’ ΠΠ.

Στο μεταξύ στην κοινωνική δικτύωση άρχισαν να εμφανίζονται ειδήσεις ότι στο Ντονμπάς (η περιφέρεια του Ντονέτσκ) εκτός από ξένους μισθωφόρους εμφανίστηκαν ξένοι γιατροί με ειδικό εξοπλισμό. Αφαιρούν όργανα από νεκρούς, καθώς και από βαριά τραυματισμένους μαχητές. Να μία από τις δημοσιεύσεις αυτές.

«Σύμφωνα με τα στοιχεία από νοσοκομεία, όπου νοσηλεύονται οι τραυματισμένοι μαχητές του ουκρανικού στρατού και της Εθνικής Φρουράς που αποτελείται από μισθωτούς και ριζοσπάστες από την εθνικιστική «Δεξιά Παράταξη», ξένοι-χειρούργοι κάνουν πρόσθετες αναλύσεις οι οποίες δεν χρειάζονται για τη θεραπεία των συγκεκριμένων τραυμάτων, και για τη «θεραπεία» πολλούς στέλνουν στο Κίεβο και το Ντεπροπετρόβσκ, αφού αφαιρούν ταυτόχρονα τα σχετικά συνοδευτικά έγγραφα. Η «θεραπεία» είναι στα εισαγωγικά, επειδή στις τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ τους αναφέρουν καλά όργανα του ενός ή του άλλου τραυματισμένου… Δύο τραυματισμένοι από τη «Δεξιά Παράταξη» που στάλθηκαν μερικές μέρες πριν, δεν έφτασαν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο του Κιέβου, και δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες προς το παρόν».

Μέχρι τώρα από την επιχείρηση του ουκρανικού Στρατού (που στην ουσία πρόκειται περί πολιτοφυλακής Γερμανοχζάρων συνεπικουρούμενης από ξένους μισθοφόρους) στα ανατολικά της Ουκρανίας υπολογίζεται ότι οι απώλειες κυμαίνονται από 300 έως 500 άτομα,και ο αριθμός των τραυματισμένων ξεπερνάει τους 700 ανθρώπους.Αναφέρεται ότι δεν υπάρχουν πιο συγκεκριμένα στοιχεία, επειδή υπολογίζονται μόνο απώλειες του Στρατού, αλλά όχι της Εθνικής Φρουράς η οποία αποτελείται κατεξοχήν από εγκληματίες του Δεξιού Τομέα. Όπως γίνεται αντιληπτό, πέραν από τις βαριές απώλειες των Ουκρανών-Μισθοφορων, επειδή δεν υπάρχει ουσιαστικά επίσημη καταμέτρηση στις απώλειες της Εθνοφρουράς-Δεξιού Τομέα-Μισθοφόρων, δίνεται η δυνατότητα σε “γιατρούς” παρόμοια με το σχέδιο του Κόσοβο να κάνουν ομαδικό εμπόριο των ανθρώπινων οργάνων.

Φυσικά κάτι τέτοιο αναμένεται και με τις σορούς των ρωσόφωνων που πέφτουν στα χέρια τους. Σημειώνεται ότι και πριν την κρίση η Ουκρανία ήδη θεωρούνταν μια χώρα με υψηλά επίπεδα παράνομης διακίνησης ανθρωπίνων οργάνων.defencenet

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria