ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ: ΑΠΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΤΟΥ '80-90. - OlaDeka

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ: ΑΠΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΤΟΥ ’80-90.

Το σχόλιο ανέβηκε ΕΔΩ

Οι βρυκόλακες της Συγγρού ότι και να κάνουν θα πάρουν την απάντηση τους από τον λαό του Δήμου Καστοριάς. Δεν θέλουμε και δεν χρειαζόμαστε κομματικούς εναγκαλισμούς, μανδύες και ομπρέλες προστασίας. Είδαμε τα προηγούμενα χρόνια τι έγινε και που μας φτάσανε. Η πλήρης ταύτιση του Αγγελή με την Νέα Δημοκρατία είναι γνωστή και δεν κρύβεται. Όσο επιμελώς και να θέλει ο κ.Αγγελής να την κρύψει αυτήν δεν κρύβεται, κάνει κρα…….


Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει ΕΜΕΙΣ οι πολίτες του Δήμου Καστοριάς να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γυρίσουμε στις δεκαετίες του ’80 και του ’90 Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε να εισχωρήσουν οι κομματάρχες στην ζωή μας. Τα προβλήματα μιας κοινωνίας δεν έχουν χρώμα. Μας αφορούν όλους και πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί. Δεν πρέπει τα προβλήματα μας να τα αντιμετωπιζει η Δημοτική Αρχή με βάση πιο κόμμα ψηφίζουμε.
Ειμαστε μια μικρή κοινωνία και σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να βάζουμε κομματικές ταμπέλες . Τις ταμπέλες που κουβαλήσανε οι βρυκόλακες της Συγγρού με τριαξονικό φορτηγό από την Αθήνα στην Καστοριά προκειμένου να τις τοποθετήσουν σε κάθε (δικό τους) πολίτη- ψηφοφόρο, θα τις πάρουν πίσω με το ίδιο δρομολόγιο.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria