ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 8 «ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ» ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ: ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΟΡΠΙΔΟΥ - OlaDeka

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 8 «ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ» ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ: ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΟΡΠΙΔΟΥ

Η προσωπική μου απάντηση, σε μια βλακώδη, ή εκ του πονηρού καταγγελία

Τώρα που οι εκλογές πέρασαν, για να μην θεωρηθεί ότι το έκανα από σκοπιμότητα, ή να επηρεάσω όπως λένε, συνειδήσεις και αποτελέσματα, την ανακοινώνω…!!!

Προφανώς απευθύνεστε σε ομοϊδεάτες του
ήθους σας, επειδή από αυτούς που γνωρίζω εγώ, κανένας δεν θα δεχόταν να ασπαστεί κάποια κατεύθυνση, από μένα, ή από εσάς, ή οποιονδήποτε άλλον!!!!!
Δεν με ενδιαφέρουν τα μικροπολιτικά επαρχιώτικα οφέλη που είχατε για να το κάνετε αυτό, παραμονή της τελικής αναμέτρησης,… αν και προσωπικά πιστεύω ότι ήταν ανταποδοτικά και εκθέσατε όσους σας εμπιστεύτηκαν!!!!!!
Τακτικές γνωστές από αυτούς που αποκαλούμε κομματόσκυλα και κατευθυνόμενα πρόβατα, που πιθανώς ανήκουν στην δική σας ομήγυρη…!!!!

Δεν σας επιτρέπω λοιπόν να προσβάλετε την δική μου αξιοπρέπεια, όπως επίσης και την αξιοπρέπεια αυτών που δεν περιμένουν την μια στιγμή στα τόσα χρόνια για να μου εκφράσουν την εκτίμηση και την αγάπη τους!!!!!!
Προσωπικά σας θεωρώ αναξιόπιστους, μικρόψυχους και σίγουρα θα ευχηθώ καλή τύχη να έχουν με εσάς, σε όσους σας πίστεψαν….!!!!!
Χαιρετίσματα στην εξουσία σας λοιπόν!!!!!

Βασίλης Αποστολίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Με τον Κο Βασιλειάδη Νίκο

ΥΓ: αν και κάποιες υπογραφές άρχισαν ήδη να αποσύρονται!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΟΡΠΙΔΟΥ (FB)

Η επιστολή δεν ήταν ούτε βλακώδης ούτε εκ του πονηρού, και όποιος κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, ή πραγματικά δεν έχει πάρει χαμπάρι ή κάτι άλλο συμβαίνει. Θα μπορούσες να με ρωτήσεις Βασίλη κάτω από ποιες συνθήκες και για ποιο λόγο έγινε η σχετική ανακοίνωση που κάποιος την ονόμασε καταγγελία και για ποιο λόγο την υπέγραψα. Μάλλον η δική σου κίνηση αφήνει ερωτηματικά για τη σκοπιμότητά της και για τα κίνητρά της. Φιλικά πάντα, παρόλο που μου κάνεις επίθεση χωρίς να το έχεις κουβεντιάσει μαζί μου.

Προσωπικά δεν έχω ανάγκη κανένα ντόρο γύρω απ΄το όνομά μου. Και για την αξιοπιστία μου αφήνω να μιλήσουν όσους με γνωρίζουν προσωπικά και έχουν συνεργαστεί μαζί μου. Κάποια θέματα είναι θέματα ηθικής ακεραιότητας και προσωπικής αξιοπρέπειας και θα πρέπει να γίνονται σεβαστά, άσχετα αν αρέσουν ή όχι. Θα μπορούσα να πω πολλά, πάρα πολλά, αλλά δεν έχω πρόθεση να στεναχωρήσω κανέναν γιατί δεν με νοιάζει κιόλας το θέμα πια. Αλλά παρακαλώ οι απόψεις να γίνονται σεβαστές και να μην καταδικάζονται στο λαϊκό δικαστήριο χωρίς να ερωτηθεί ο κατηγορούμενος.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria