Νέα Γενική Συνέλευση και εκλογές σε διάστημα 3 μηνών στην ΕΠΣ Καστοριάς - OlaDeka

Νέα Γενική Συνέλευση και εκλογές σε διάστημα 3 μηνών στην ΕΠΣ Καστοριάς

Τέλος στην… περιπέτεια των δικαστηρίων της ΕΠΣ Καστοριάς βάζει το Ειρηνοδικείο Καστοριάς μετά την σημερινή του απόφαση (αριθμό 96/2014) να ορίσει τελικά προσωρινή διοίκηση, την οποία, ωστόσο, υποχρεώνει σε διάστημα 3 μηνών να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση και να προβεί σε νέες εκλογές, προκειμένου να προκύψει νέα διοίκηση.

Συγκεκριμένα η παράταξη Δημήτρη Τριανταφύλλου που είχε χάσει τις εκλογές του περασμένου Φεβρουαρίου, αλλά είχε κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα σχετικά με την υπόθεση του σωματείου Αγίου Μάρκου Κλεισούρας -στο οποίο ως γνωστό δεν είχε επιτραπεί να ψηφίσει- ενώ στη συνέχεια είχε γίνει δεκτό και το αίτημα περί χορηγήσεως προσωρινής διαταγής, σύμφωνα με την οποία ορίστηκε προσωρινή διοίκηση, προκειμένου να λειτουργήσουν τα πρωταθλήματα. Κάτι που τελικά έγινε και αναμενόταν η εκδίκαση της οριστικής απόφασης από το Ειρηνοδικείο Καστοριάς για την προσωρινή διοίκηση της ΕΠΣ Καστοριάς.

Το Ειρηνοδικείο Καστοριάς λοιπόν, αφού εξέτασε τις αιτήσεις και τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών διόρισε ωςτακτικά μέλη της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΣ Καστοριάς τα εξής άτομα:


Κοσκοσίδη Ιάκωβο
Παγουνόπουλο Θωμά
Γκίτσιο Κωνσταντίνο
Κυριάζο Γεώργιο
Ιωαννίδη Θεόδωρο
Καλλιμάνη Βασίλειο
Τριανταφύλλου Δημήτριο
Δημητριάδη Ιωάννη
Ιωαννίδη Θεόδωρο
Βοϊβοτίδη Ηλία
Μπότσαρη Βασίλειο

Και ως αναπληρωματικά μέλη τους:
Δούμπο Νικόλαο
Νικολαίδη Βασίλειο
Μούζα Γεώργιο

Ωστόσο παρατηρούμε ότι στα τακτικά μέλη –εκ παραδρομής- αναφέρεται το όνομα του Ιωαννίδη Θεόδωρου ΔΥΟ (2) φορές!!! που σημαίνει ότι η προσωρινή διοίκηση ουσιαστικά αποτελείται από ΔΕΚΑ (10) και όχι ΕΝΤΕΚΑ (11) άτομα, όπως ισχύει σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΣ Καστοριάς.

Ωστόσο, όμως η ουσία του θέματος είναι ότι σύμφωνα με την απόφαση το Ειρηνοδικείο Καστοριάς υποχρεώνει αυτήν την προσωρινή διοίκηση να συγκροτηθεί σε σώμα, σε διάστημα 3 μηνών να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση και να προβεί σε νέες εκλογές, προκειμένου να προκύψει νέα διοίκηση και να λειτουργήσει σωστά, εύρυθμα και χωρίς προβλήματα το τόσο η διοίκηση όσο και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Καστοριάς.

Εν αναμονή λοιπόν των επόμενων κινήσεων των δύο παρατάξεων…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria