Τραγωδία στα Γιαννιτσά:Αυτοκτόνησε 18χρονος λίγο πριν δώσει Πανελλαδικές - OlaDeka

Τραγωδία στα Γιαννιτσά:Αυτοκτόνησε 18χρονος λίγο πριν δώσει Πανελλαδικές

Τραγωδία στα Γιαννιτσά:Αυτοκτόνησε 18χρονος λίγο πριν δώσει Πανελλαδικές

Τέλος στη ζωή του έβαλε το πρωί της Τετάρτης ένας 18χρονος, ο οποίος ενώ κατευθυνόταν προς το εξεταστικό κέντρο για να δώσει Πανελλαδικές Εξετάσεις, τελικά -σύμφωνα με πληροφορίες- ανέβηκε σε πολυκατοικία δίπλα στο 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών και έπεσε από τον 6ο όροφο.

Σύμφωνα με το alfavita.gr, στο σημείο της τραγωδίας έσπευσε πολύ γρήγορα ασθενοφόρο, που παρέλαβε το άτυχο παιδί βαριά χτυπημένο, με πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα. Αρχικά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Γιαννιτσών όμως κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στη Θεσσαλονίκη.

Ο 18χρονος κατέληξε ενώ μεταφερόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Σε δήλωσή της η πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) Βορείου Ελλάδος Τζίνα Λεπτοκαρίδου Λακασά ανέφερε:

«Σήμερα 28-05-2014 το πρωί 18χρονος μαθητής υποψήφιος Πανελλαδικών εξετάσεων, αντί να πάει στο εξεταστικό κέντρο ανέβηκε σε διπλανή πολυκατοικία και έδωσε τέλος στη ζωή του. Μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών όπου και έγινε η εκτίμηση της κατάστασής του η οποία ήταν σοβαρότατη. Διασωληνώθηκε και αποφασίστηκε η διακομιδή του στο εφημερεύον Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο. Δυστυχώς όμως ο άτυχος ασθενής κατέληξε.

» Είχε πολλαπλά τραύματα θώρακος πνευμόνων και άκρων, ανοιχτή λεκάνη, ήταν δηλαδή πολυτραυματίας και είχε μηδενική πίεση. Όταν παραλήφθηκε από τους Ιατρούς του Ιπποκράτειου ήταν ήδη νεκρός».

Στο νοσοκομείο αναμένονται αστυνομικοί που θα προσπαθήσουν μέσα από τις καταθέσεις που θα πάρουν να ρίξουν φως στα αίτια της αυτοκτονίας.

in.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria