ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-0 (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ) - OlaDeka

ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-0 (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

’’Κλώτσησε τη νίκη (χαμένο πέναλτι στο 85’) και την παραμονή στην κατηγορία ο ΑΓΣ Καστοριάς μετά το 0-0 που παραχώρησε στην ’’Δόξα’’ Πενταλόφου

Γ΄ Εθνική (29η αγωνιστική)

Παράταση στην αγωνία για τον ΑΓΣ Καστοριάς μετά την ισοπαλία που παραχώρησε στην Δόξα Πενταλόφου στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς, μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Τα καναρίνια φανερά αγχωμένα δεν μπόρεσαν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη με την οποία θα σφράγιζαν οριστικά την παραμονή τους στην κατηγορία, παραχωρώντας λευκή ισοπαλία στην Δόξα Πενταλόφου. Μάλιστα οι ‘’γουναράδες’’ δεν είχαν και την τύχη με το μέρος τους, όταν στο 85’ ο Παπαδόπουλος αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Έτσι, τώρα μετά και τα σημερινά αποτελέσματα, στην τελευταία αγωνιστική χρειάζεται μόνο νίκη στον αδιάφορο πλέον Οδυσσέα Κορδελιού – ο οποίος μετά τη σημερινή ήττα στον Πυρσό Γρεβενών υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα – για να παραμείνει οριστικά στην Γ’ Εθνική. Σε περίπτωση ισοπαλίας της Καστοριάς στο Κορδελιό τότε θα ισοβαθμήσει με την Δόξα Πενταλόφου (παίζει εντός έδρας με τον Όλυμπο Κέρκυρας), κάτι που δεν την ευνοεί (ήττα 3-0 και ισοπαλία 0-0) σενάριο με το οποίο υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα.

Δημήτρης Κουτσής από Facebook
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria