Νέα αντιπρόσωπος της SAGA FURS στην Ελλάδα & Συνέχιση συνεργασίας μεταξύ SAGA FURS, American Legend και Fur Harvesters Auctions - OlaDeka

Νέα αντιπρόσωπος της SAGA FURS στην Ελλάδα & Συνέχιση συνεργασίας μεταξύ SAGA FURS, American Legend και Fur Harvesters Auctions

H SAGA FURS, η American Legend και η Fur Harvesters Auctions θα συνεργαστούν μακροπρόθεσμα – Τα δημοπρατήρια συμφωνούν να συνεχίσουν τις κοινές πωλήσεις
Η SAGA FURS, η American Legend και η Fur Harvesters Auction ξεκίνησαν μια

μακροπρόθεσμη στρατηγική συνεργασία με σκοπό την συνέχιση των κοινών πωλήσεων σε κοινές δημοπρασίες.

Τα ωφέλη για τα τρία δημοπρατήρια και για τον κλάδο της γούνας έγιναν εμφανή από την πρώτη κιόλας δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο.
Η συνεργασία αυτή επιτρέπει στην κάθε εταιρία να επικεντρωθεί στα βασικά της πλεονεκτήματα ώστε να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τους παραγωγούς και τους πελάτες τους. Οι εταιρίες συμφωνούν πως η συνεργασία αυτή είναι αμοιβαία ωφέλιμη καθώς αυξάνει την προσβασιμότητα των γουνοδερμάτων και παρέχει προστιθέμενη αξία στους πελάτες και προμηθευτές τους μέσα από κοινές προσπάθειες μάρκετινγκ.
Η πρόθεση είναι η συνεργασία αυτή να πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο, ενώ κάθε δημοπρατήριο θα συνεχίσει ορισμένες φορές να δημοπρατεί στις δικές του εγκαταστάσεις.
Η κάθε εταιρία θα διατηρήσει την αυτονομία και ταυτότητά της επιδιώκοντας νέες ευκαιρίες στα πλαίσια της καινούργιας αυτής συμμαχίας.
Η επόμενη κοινή δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στο δημοπρατήριο της SAGA FURS Vantaa, Helsinki από 1-12 Ιουνίου 2014, με επιθεώρηση γουνοδερμάτων από της 26 Μαϊου.
Νέα αντιπρόσωπος της SAGA FURS στην Ελλάδα:

H SAGA FURS ανακοινώνει οτι η νέα αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα είναι η Σοφία Δημητρίου-Κουρκοπούλου με τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria