ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Παράσταση ΜΕΤ "La Boheme" - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Παράσταση ΜΕΤ “La Boheme”

    για τον νεανικό έρωτα ,με τις περισσότερες παραστάσεις στην ιστορία της ΜΕΤ, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι της όπερας το περασμένο Σάββατο 5 Απριλίου στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς στο πλαίσιο του βραβευμένου προγράμματος «The Met: Live in HD»το

οποίο συνεχίζεται στην Καστοριά από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς «Ορεστειάς» με ιδιαίτερη ανταπόκριση από το μουσικόφιλο κοινό .
Την συγκινητική ιστορία «La Bohème» του Giacomo Puccini

Τον ρόλο της λεπτεπίλεπτης και εύθραυστης Mimi εκτέλεσε τελικά η Kristine Opolais η οποία αντικατέστησε επάξια την Anita Hartig που λόγω ασθένειας δεν κατέστη δυνατόν να υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο . Στην κλασική παραγωγή του Franco Zeffirelli με τα εντυπωσιακά σκηνικά απολαύσαμε επίσης τους Vittorio Grigolo στον ρόλο του Rodolfo, του παθιασμένου εραστή της Mimi , Susanna Phillips στον ρόλο της Musetta, Massimo Cavalletti να υποδύεται τον Marcello,Patrick Carfizzi ως Σονάρ , Oren Gradus ως Κολίν , και  Donald Maxwell ως Μπενουά/Αλτσίντορο. Διευθυντής ορχήστρας διετέλεσε ο Stefano Ranzani. 

   Η φετινή σεζόν 2013-2014 της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης θα ολοκληρωθεί με τις εξής παραστάσεις οι οποίες ακολουθούν : 
26 Απριλίου – «COSÌ FAN TUTTE» του Wolfgang Amadeus Mozart    και
10 Μαΐου – «LA CENERENTOLA» του Gioachino Rossini .

Η Κοινωφελής Επιχείρηση «Ορεστειάς» , καλεί  τους φίλους της όπερας οι οποίοι «αγκάλισαν» ένθερμα έως σήμερα την πραγματοποίηση του προγράμματος   «The Met: Live in HD» στην Καστοριά , να στηρίξουν με τον ίδιο ενθουσιασμό και τις δύο τελευταίες παραστάσεις της φετινής σεζόν  .

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria