KAΣΤΟΡΙΑ:Μεταφέρεται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς η αφετηρία των Αστικών - OlaDeka

KAΣΤΟΡΙΑ:Μεταφέρεται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς η αφετηρία των Αστικών

KAΣΤΟΡΙΑ:Μεταφέρεται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς η αφετηρία των Αστικών

Αρκετές οι διαφωνίες από δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας, αλλά και της πλειοψηφίας, για τη νέα αφετηρία, που θα είναι και πάλι επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου, ακριβώς απέναντι από το σημείο όπου βρίσκεται σήμερα. 


Κατά πλειοψηφία ελήφθη τελικά η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, σχετικά με τη μεταφορά της αφετηρίας των Αστικών Λεωφορείων στην ακριβώς απέναντι πλευρά της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως στη λήψη της απόφασης, η οποία ήταν σύμφωνη με την εισήγηση του δημάρχου, Μανώλη Χατζησυμεωνίδη και της Τεχνικής Υπηρεσίας, η γνωμοδότηση της Τροχαίας που πρότεινε η νέα αφετηρία να τοποθετηθεί στην Λεωφόρο Κύκνων, στην είσοδο της πόλης, αλλά και η γνωμοδότηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θεώρησε ότι η αφετηρία των Αστικών πρέπει να γίνει στην περιοχή της ΕΔΗΚΑ.

Ως εκ τούτου, στην απόφαση μειοψήφησαν τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, πρόεδρος της οποίας είναι ο αντιδήμαρχος, Τρύφωνας Πολυγιάννης, αλλά και σύμβουλοι τόσο της πλειοψηφίας όσο και της μειοψηφίας.
ΣΕΝΤΡΑ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria