Ο ΣΕΓ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - OlaDeka

Ο ΣΕΓ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το μελάνι των σημειώσεων που κρατούν τα υψηλά ιστάμενα στελέχη σοβαρού ομίλου από την Κίνα δεν έχει στεγνώσει ακόμη.
Κάποιοι από τους πολύ σοβαρούς επισκέπτες της FUR EXCELLENCE IN ATHENS φιλοξενούνται στην Καστοριά μετά από προσπάθειες που έκαναν οι υπεύθυνοι του

ΣΕΓ.

Οι Κινέζοι εκπρόσωποι κρατικού ομίλου που ελέγχει τεράστιο κομμάτι του retail της γούνας στη χώρα τους πείσθηκαν να επισκεφθούν την Καστοριά για έρευνα αγοράς. 
Οι επισκέψεις γίνονται επί τόπου στις επιχειρήσεις και τις εκθέσεις των μελών του ΣΕΓ και καταγράφουν τη δυναμική σε ποιότητα και  παραγωγή των Καστοριανών γουνοποιητικών επιχειρήσεων. 
Η έρευνα επικεντρώνεται σε ποσοτικά χαρακτηριστικά αλλά και σε σχεδιαστικά στοιχεία που αφορούν στις ιδιαιτερότητες του σωματότυπου των Κινέζων πελατισσών.
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για εταιρία που δεν έχει επισκεφθεί άλλη φορά την Καστοριά. Είναι δηλαδή εκπρόσωποι μιας εντελώς νέας δυνητικής αγοράς που αν αληθεύουν αυτά που καταγράψαμε στο ρεπορτάζ όσον αφορά στο μέγεθος της, δικαιολογείται απόλυτα ο ενθουσιασμός αυτών που τους υποδέχτηκαν στα καταστήματα τους.
Εκτός όμως την περιοδεία των συγκεκριμένων Κινέζων που θεωρείται άκρως ενδιαφέρουσα μακροπρόθεσμα, η Καστοριά ζει μια ιδιότυπη marketing week αφού φιλοξενεί και άλλους διεθνείς εμπόρους που μετά την Αθήνα πείσθηκαν να ταξιδέψουν στην πόλη της γούνας.
Τα εκθετήρια των μελών του ΣΕΓ ζουν πυρετό όμοιο με εκείνον που θα είχε μια άκρως επιτυχημένη έκθεση και μάλιστα μέσα στο μαγαζί τους. Γκρουπ Κινέζων, Κορεατών αλλά και Ρώσων έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους και αναστατώνουν ευχάριστα τους Καστοριανούς γουνοποιούς.
Μέσα στη βδομάδα αναμένεται κι άλλη (γνωστή) τεράστια αλυσίδα λιανικής που έχει κλείσει ήδη τα ραντεβού της. 
Ευχόμαστε τα καλύτερα….  
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria